Tesztkörön járt a középkategóriás Motorola Moto G Stylus (2023)

A Motorola Moto G Stylus (2023) feltűnt nemrégiben a Geekbench adatbázisában a Geneva kódnévvel és XTX2315 modellszámmal. A benchmark alkalmazásnak köszönhetően kiderült a középkategóriás okostelefon néhány fontosabb jellemzője, amelyeket a pletykákban keringő specifikációkkal egészítünk ki.

A Motorola Moto G Stylus (2023) belsejében egy ismeretlen típusú MediaTek processzor zakatolt a tesztelés során, a nyolcmagos konstrukció hat 1,8 GHz-es, valamint két 2 GHz-es maggal van felszerelve, ezek alapján pedig vagy a Helio G85, vagy a Helio G88 felelhet a készülék meghajtásáért.

A Motorola bejelentés előtti telefonja 4 GB RAM-mal volt felvértezve, a benchmark applikáció adatbázisa szerint Android 13 operációs rendszert futtatott megmérettetés közben. Egyes szóbeszédek szerint nem ez ez lesz az egyetlen memória konfiguráció, állítólag forgalomba kerül egy 6 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral ellátott kiszerelés is.

Mint tudjátok, a Geekbench ennél többet nem fed fel egy adott eszköz jellemzőiről, de szerencsére a bennfentesek jóvoltából már láthattuk renderelt képeken a készüléket, illetve a hardveres összetevőkről is van némi előzetes sejtésünk. A mobil előlapi kamerája egy kivágásban foglal majd helyet, a hátlapi képrögzítő rendszer pedig két érzékelőt fog majd dologra, ezek közül az egyik egy 50 megapixeles modul lesz.

Előzetes render

Mint ahogyan a nevéből kitalálható, a Motorola Moto G Stylus (2023) egy stylussal érkezik majd, ami nyilván nem lesz olyan menő, mint egy S Pen, de azért meglesz a maga haszna. Az okostelefon töltését, illetve az esetleges adatátvitelt USB-C porton keresztül lehet majd menedzselni, sokak örömére a mobilon fülhallgató kimenetnek is szorítottak helyet. A mobil jobb oldali keretére hangerőt szabályzó és bekapcsoló gomb kerül, utóbbi az ujjlenyomat-olvasó szerepét is be fogja tölteni.

A Motorola Moto G Stylus (2023) várhatóan fekete és szürke árnyalatokban lesz kapható, és forgalmazni fogják LTE és 5G modemmel egyaránt. Azt egyelőre nem tudni, hogy mely piacokon és egészen pontosan mennyiért fogják értékesíteni a készüléket, de vélhetően hallani fogunk még róla a nem túl távoli jövőben.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá