Tesztkörön járt a OnePlus Ace 3

A OnePlus mégsem hagyta abba a megfizethető zászlóshajók készítését, az Ace sorozat tagjai abszolút megfelelnek a kategória kritériumainak, és a színfalak mögött már készül az Ace 3 modell. A telefon egyik prototípusát valaki tesztelte a Geekbench nevű benchmark alkalmazás révén, így szerezhettünk némi betekintést annak jellemzőibe, illetve hardveres képességeibe.

A tesztelt OnePlus Ace 3 a PJD110 modellszámot viselte, a Geekbench adatbázisában pedig Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlettel, 16 GB RAM-mal, valamint Android 13 operációs rendszerrel tűnt fel. Az okostelefon várhatóan jövő év elején debütálhat Kínában, majd később a nemzetközi piacokon is megjelenhet. A globális vásárlóközönség valószínűleg mint OnePlus 12R ismerheti majd a készüléket. A hardverre visszatérve: valószínűleg senki nem fog megsértődni, hogy az eggyel korábbi csúcskategóriás chipset hajtja majd az okostelefont, hiszen még a régebbi Snapdragon 8 chipekben is bőven van kakaó, nem hogy ebben.

A telefon várhatóan 6,74 hüvelykes LTPO OLED kijelzővel érkezhet, amelyen összesen 1240 x 2772 pixel sorakozik majd, a képfrissítési ráta pedig 120 Hz-es lesz. A megjelenítő napfényben is jól olvasható marad, köszönhetően a 2600 nites maximális fényerőnek. A legszerényebb konfigurációban is 12 GB RAM dolgozik majd, a háttértár pedig 256 vagy 512 GB-os lesz.

OnePlus Ace 2

A OnePlus Ace 3 hátoldalán 50 megapixeles elsődleges, 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint 2 megapixeles makró kamera foglalhat helyet. Digital Chat Station úgy tudja, a mobil energiaellátását 5500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja majd, ami támogatni fogja a 100 wattos gyorstöltést. Azt egyelőre nem tudni, milyen áron lesz kapható a készülék, de sejtésünk szerint csak mérsékelten fog majd vastagon a OnePlus ceruzája.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá