Tesztkörön járt a OnePlus Nord 3

A OnePlus Nord 3 hamarosan megjelenik, pályafutását pedig az indiai piacon fogja kezdeni, de nyilván más régiókban is felkerülhet a polcokra. A készülék most azért juthatott ismét a figyelem középpontjába, mert valaki benchmark tesztet futtatott az egyik prototípuson, leleplezve annak legfontosabb összetevőjét, a benne zakatoló lapkakészletet.

A OnePlus Nord 3 belsejében MediaTek Dimensity 9000 chipset dolgozik – derült ki a Geekbench adatlapjából. A tesztelt példány borítása alatt 16 GB RAM teljesített szolgálatot a már említett csúcskategóriás lapka mellett, a mérések ideje alatt pedig Android 13 operációs rendszert futtatott. Persze ezek az információk nem jelentenek sem újdonságot, sem meglepetést, sokkal inkább megerősítést.

A OnePlus Nord 3 ugyanis a feltételezések szerint a Kínában már kapható OnePlus Ace 2V nemzetközi kiadása lesz, így a hasonlóság nem a véletlen műve. Ez alapján már tudni is a többi jellemzőt, amelyek közül említést érdemel a 6,74 colos, 120 Hz-es OLED megjelenítő, amin 2772 x 1240 pixel sorakozik, valamint az 5000 mAh kapacitású akkumulátor, ami támogatni fogja a 80 wattos gyorstöltést.

A telefon hátoldalán valószínűleg ugyanúgy egy 64 MP-es elsődleges kamera foglal majd helyet egy 8 MP-es ultraszéles látószögű, valamint egy 2 MP-es teljesen haszontalan makró modul mellett. Az előlapi kamera 16 MP-es lesz, a hangzást pedig sztereó hangszórók biztosítják majd.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a készülék mikor jelenik meg, de mivel már tesztelik, esélyes, hogy hamarosan megérkezik és talán az indiain kívül más régiókban is értékesíteni fogják a OnePlus zászlóshajó – gyilkos okostelefonját. Te vásárolnál egyet magadnak?

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá