Ticwris Max – viseld a csuklón az okostelefonod!

Gyerekként az egyik legvagányabb és legmenőbb dolognak tartottam azt, amikor Michael Knight az óráján keresztül hívta magához mindenféle szuperképességekkel rendelkező csodaautóját. Az önvezető kocsik és a telefonálásra, valamint internetezésre alkalmas okosórák korában pedig rá kell jöjjünk arra, hogy ami régen sci-fi volt az, ma már hétköznapi valóság. A Ticwris Max egy olyan óra, ami simán hozza egy középkategóriás okostelefon hardveres és szoftveres képességeit, miközben nem kerül egy vagyonba. Vigyázat, a jövő megérkezett!

Ticwris Max

Az óra egészen méretes kijelzővel rendelkezik, 2,86 colon kínál 480 x 640 pixeles felbontást. A készüléknek saját beépített kamerája van, 8 megapixeles érzékelővel, ami egyébként alkalmassá teszi az órát az arcalapú feloldásra. A Ticwris Max külső borítása nem csak jól néz ki, de kiválóan ellenáll a frocxeno víznek és az esőnek is, nem kell ingujjban rejtegetni, ha kissé szomorúbbnak fordul az időjárás. Az óra belsejében négymagos lapkakészlet végzi a számításokat, 3 GB operatív memória, valamint 32 GB belső tárhely mellett. A vezeték nélküli kapcsolatokat tekintve teljesen el vagyunk kényeztetve, mivel nem csupán Bluetooth 4.0, hanem Wi-fi, GPS, sőt még LTE modem is jár, amiről fogunk is ejteni pár szót.

A Ticwris Max párosított okostelefon nélkül is tökéletesen alkalmas hívások lebonyolítására, csatlakozik a mobilinternetre, ráadásul a Magyarországon használatos B20 hálózatokat is támogatja. A készülék természetesen nem csupán mint okostelefon de okosóraként is tökéletesen helytáll, kiváló segítség lehet edzés mellé, hála a 9 sport üzemmódnak, pulzusmérőnek, lépésszámlálónak és számos egyéb kapcsolódó lehetőségnek. A telefonnak is tökéletesen alkalmas készülék belsejében 2880 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően a Ticwris Max képes akár 5-7 napon keresztül is működni egyetlen feltöltéssel. Ha szeretnél beruházni egy ilyen készülékekre, akkor 159,99 dollárt (~ 49 556 forint) kell félre tenned a célra, viszont a 9USJ0HDRGM kupon felhasználásával valamelyest mérsékelni lehet a vételáron.

Kospet Prime

A Kospet Prime szintén hasonló koncepción alapul, lényegében egy olyan okosóra, ami képes helyettesíteni az okostelefont is, alkalmas hívások lebonyolítására, van saját beépített 8 és 2 megapixeles kamerája, GLONASS és GPS műholdakat támogató navigációs rendszere, 1260 mAh kapacitású aksija, 3 GB operatív memóriája, 32 GB belső tárhelye, valamint LTE modeme természetesen, ami a B20 frekvenciát is támogatja.

Ez az óra is képes mérni a pulzust, valamint a megtett lépéseket, és persze vannak olyan üzemmódjai, amelyek segítik a sportolást. A Kospet Prime most csupán 145,99 dolláros (~45 219 forint) áron vihető ameddig a készlet tart, illetve amíg a GearBest vissza nem vonja az ajánlatot. További részletek a lenti linkek valamelyikén. Bármelyik készüléket is választjátok, mindenképpen javasoljuk a Priority Line vámmentes szállítási módot!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá