Titokzatos meglepetéssel készül az MWC-re a OnePlus

A OnePlus sem szeretne kimaradni az MWC körüli felhajtásból, és egy olyan rendezvényre küldték ki a meghívókat, amelyet zárt ajtók mögött tartanak majd Barcelonában.

Február végén elstartol az MWC, és lassan felsorolni is hosszú lenne a résztvevők listáját, így minden bizonnyal el lesznek kényeztetve a mobilvilág szerelmesei. A legtöbb gyártó új készülék bemutatásával készül az eseményre, ám a OnePlus-nál ezt a lehetőséget nagyjából kizárhatjuk.

A gyártó eseménye zárt ajtók mögött zajlik majd, és csak a meghívóval rendelkezők juthatnak be arra. A kiküldött kártyán a “Reimagine the future with OnePlus” szlogen látható (Gondold újra a jövőt a OnePlus-szal), ami elsőre gyakorlatilag semmit nem árul el a tervezett bejelentésről.

Egy másik mondat is fellelhető az invitáción, amely szerint valamilyen parti várható, amelyet a sajtó, a partnerek, és a különleges vendégek számára rendeznek majd, ám csalódottak lennénk, ha nem mutatnának be valami igazán érdekeset. Lehetséges, hogy egy hajlított mobilt mutatnak majd, mivel állítólag ilyenen is dolgoznak. Ez mivel ez még messze nincs készen, ez indokolhatná a zárt bemutatót.

A OnePlus 7 csak néhány hónap múlva várható, az azonban még benne van a pakliban, hogy esetleg a OnePlus 6T egy újabb változatát mutatják be, amely az elődnél kicsit drágáb lenne, de már 5G kompatibilis hardverrel rendelkezne. Nemsokára kiderül.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá