Több érdekes OLED termékkel is készül az LG az idei CES-re

Néhány nap és kezdetét veszi az idei Consumer Electronics Show, amelyen bizonyára rengeteg különleges terméket mutatnak majd be, az LG pedig az OLED fronton is komoly újításokkal érkezik.

Újdonságban nem lesz hiány, hiszen rengeteg terméket mutat majd be az LG az idei CES-en OLED fronton. Az egyik egy igazi luxus termék lehet, amely egy olyan 65 colos OLED TV lesz, amely hasonlóan működik majd, mint egy elektromos vásznak. Egy plafonon elhelyezkedő “dobozból” gördül majd le a kijelző, így ha nem használjuk, nem is lesz szem előtt.

Már hamarabb is láthattunk ilyet a cégtől, akkor viszont egy állványban helyezkedett el a kijelző, amely bekapcsolásnál jött fel. Ez amolyan technikai erőfitoktatás lehet, hiszen egyrészt nem lepődnénk meg, ha egy jó darabig még nem kerülne forgalomba, másrészt bizonyára brutális árcéduláét kap majd.

Érdekesebbnek tűnik viszont a másik termék, amelynek bizonyára sokan örülnek majd. Bemutatnak végre egy 48 colos OLED TV-t is, így szélesítve a kínálatukat, hiszen eddig 55 colos volt a legkisebb kapható TV, amely ezen a technológián alapult. Ez bizonyára olcsóbb is lesz majd a nagyobb modelleknél, így igazi sikertermék lehet belőle.

És itt még nincs vége, hiszen egy 77 colos Wallpaper kialakítású modell mellett egy 88 colos 8K-s TV-t is villantanak, amely ráadásul 11.2-es hangrendszert kap komoly moziélmény biztosításához. Ezen felül egy új OLED koncepciót is kapunk majd, amelyet autókba és repülőkre terveztek, így bőven lesz náluk látnivaló.

Forrás: FlatPanelsHD

 

Szólj hozzá