Több hamarosan érkező Samsung mobil ára is kiderült

A Samsung a héten bemutatja majd a Galaxy A széria legújabb tagjait, és érkezik a Galaxy Note 10 Lite és a Galaxy S10 széria Lite is, ráadásul már az árakkal kapcsolatban sem kell tovább találgatnunk.

Csütörtökön leplezi le a Samsung a Galaxy A51 és Galaxy A71 mobilokat, melyek a középkategóriában indulnak. ennek örömére egy szlovákiai bolt webshopjába már meg is jelentek a mobilok és ezek árai. A Galay A71 470 euróba fog kerülni, még az a51 már 375 euróért megrendelhető.

A régóta pletykált Galaxy Note 10 Lite is szerepel az oldalon, méghozzá 609 eurós áron. Ez annyira nem olcsó, hiszen átszámolva 200 ezer forint körüli árat kapunk, ám ez még így is a jelenlegi legolcsóbb Note változat lesz, így akik mindenképpen S Pennel ellátott modellre vágynak, azoknak jó alternatíva lehet.

A Galaxy S10 Lite-ról is esett már szó, amely sok piacon Galaxy A91 néven kerül majd forgalomba. Ez elsőre elég erős árcédulával érkezik, hiszen 669 eurót kell majd érte leszurkolni a vásárlóknak. Ennyiért már elég komoly mobilokat lehet kapni, pedig a Galaxy S10e-hez képest 15%-ot vágtak az árcédulán.

Az oldal szerint mind a 4 modell december 27-én válik elérhetővé, így akár még idén hozzájuk lehet majd jutni. Érdekes módon az oldal azóta leszedte az árakat, ám ugye ami egyszer felkerült a netre, az bizony nem tűnhet el nyomtalanul.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá