Több részlet is kiderült a Redmi K30 Próról

Ahogy közeledik a Redmi következő csúcsmobiljának bemutatója, úgy kapunk egyre több információt a készülékről, és ezek alapján biztosan nem fognak csalódni benne a rajongók.

Március 24-én mutatkozik be a Redmi K30 Pro, amely szerencsére az előd hagyományait viszi tovább, így ezúttal is teljes kijelzőt kapunk, mindenféle notch és kamerakivágás nélkül. Ezúttal is periszkópszerűen emelkedik majd ki a szelfimodul, ráadásul amint esést érzékel a mobil, automatikus visszahúzza ezt, hogy elkerülje a sérülést, amelyet videón szemléltet a gyártó.

A K30 Pro a Samsung által gyártott AMOLED kijelzőt kap majd, amely a Redmi szerint kimagasló minőséggel bír majd. Ennek köszönhetően egyébként nem kell lemondanunk a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóról sem. Érdekesség, hogy amíg a sima K30 IPS kijelzője 120 Hz-es képmegjelenítésre is képes, addig a K30 Pro esetében be kell majd érnünk a 60 Hz-el.

A Snapdragon 865 chipjével érkezik a készülék, és nem marad majd ki az 5G támogatás sem. Az LPDDR5 memória és az UFS 3.1-es tárhely mellett szoftveresen sem hanyagolják majd el, és olyan nyalánkságokat is kapunk majd, mint a Game Turbo 3.0.

A quad kamera elég ígéretesnek hangzik a 64 MP-es főmodullal, de azért várjuk meg az első teszteket, hogy hogyan is teljesít majd a gyakorlatban. A szelfiőrülteknek rossz hír, hogy erre a feladatra mindössze egyetlen kamera áll majd rendelkezésünkre. A fenti képek alapján lila, zöld és fehér változatban is megjelenik majd a Redmi K30 Pro, ám limitált kiadásról is hallani.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá