Több részlet is kiszivárgott a Samsung Galaxy S21 Ultráról

Mivel a hírek szerint a Samsung előrehozta a Galaxy S21 széria megjelenését januárra, így nem véletlen hogy folyamatosan érkeznek az információk ezzel kapcsolatban, és most éppen az Ultra változat van terítéken.

A hírek szerint ezúttal is 3 modell érkezik majd, amelyből a legdurvább a Galaxy S21 Ultra lesz. A mindig jól értesült Ice Universe már is kapott néhány érdekes fülest róla, amelyet jó szokása szerint meg is osztott egy tweet formájában. A Samsung zászlóshajója egy különleges LTPO panelt kap majd, amelynek köszönhetően képes lesz a 1440p-s felbontásra 120 Hz mellett.

Ez viszont azt is jelenti, hogy a Galaxy S21 és S21 Plus esetében viszont választanunk kell majd az 1440p/60Hz és az 1080p/120Hz képernyőmódok között. A másik jó hír, hogy amíg az elődnél az alsó káva kissé vastagabb volt, a Galaxy S21 Ultra esetében immáron ez is összezsugorodik majd.

A kamerára sem lehet majd panasz, hiszen egy továbbfejlesztett 108 MP-es HM3 szenzor kerül majd bele. amely 12%-kal több fényt képes majd befogadni. Emellett kihagyják a ToF szenzort, mivel a lézeres autófókusz mellett tették le a voksukat, csak úgy mint a Galaxy Note 20 Ultra esetében.

Egy másik jó hír, hogy végre a töltésre is ráfekszik a gyártó, és immáron 45W-tal tölthetjük majd a készüléket. Bár ez még mindig elmarad a riválisok megoldásainál, ám ne legyünk telhetetlenek. Hamarosan bizonyára újabb részletek is kiderülnek majd, ám az eddigi infók alapján nem igazán lehet okunk panaszra.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá