Több szuper kütyüt is bemutatott a Xiaomi

A mai napon tartott egy nagyobb bemutatót a kínai gyártó, ahol több terméket is kaptunk, amelyek ráadásul a globális piacra érkeztek, azaz itthon is hamarosan elérhetőek lesznek.

Az egyik legjobban várt termék a Mi Band 5, amely igazából két újdonságot hozott. A kijelző 1,1 colosra nőtt, ráadásul már a kezünkről sem szükséges majd levenni a töltéshez. A nagyobb gond, hogy sajnos ezúttal is kihagyták belőle az NFC-t, amely ismét csak a kínai verzióba került bele. Az ára 40 euró lesz, így garantált a siker.

A Mi TWS fülhallgató egy vezetéknélküli headset, amely a már megszokott bölcsővel érkezett. AAC támogatásának hála jó minőségben hallgathatjuk majd kedvenc zenéinket, és a zajszűrés sem maradt ki. Egy töltéssel 5 órát bír, ám a bölcső segítségével összesen 20 órát is használhatjuk. Szintén 40 euróért dobják piacra.

A Mi TV Stick egy Android 9.0-t futtató TV okosító, amely a Mi Box kistesójának tekinthető. Full HD felbontással, AC-s Wi-Fi és Bluetooth 4.2 támogatással érkezik, és szintén 40 eurót kérnek el érte. Első ránézésre a 4K felbontással is megbirkozó és már jelenleg is kapható Mi Box 4 jobb vételnek tűnik a maga 60 eurós áráért.

A Mi Curved Gaming Monitor egy 34″ játékosoknak fejlesztett, 1500R mértékben hajlított monitor, amely már 144 Hz-es képfrissítésre is képes, és olyan népszerű funkciókat is támogat mint az AMD Freesync. A felbontás 3440 x 1440 pixel, a panel pedig 121%-os sRGB lefedettséget ígér. A játékosoknak 400 eurót kell majd érte perkálniuk érte.

Érkezett két új elektromos roller is. A Mi Electric Scooter 1s az M365-ös modell utódja, és 30 km-es távolságot tehetünk meg vele, maximum 25 km/h-s sebességgel. A Mi Electric Scooter Pro 2 egy kicsit komolyabb masina, ám nem sok újdonságot hozott, inkább az előd hibáit küszöbölték ki. 45 km-s távolság megtételére is képes, amelyet szintén maximum 25 km/h-s sebességel tehetünk meg. Az 1s-ért 400 eurót kérnék, még a Pro 2 változatért 500 euróért juthatunk majd hozzá.

Végül, de nem utolsósorban hivatalos a Redmi 9A és Redmi 9C mobil is, és immáron Európában is hozzájuthatunk majd gazdaságos mobilokhoz. Ezekről az alábbi linket olvashattok bővebben. Nagyon korrekt mobilok lettek, melyek 99 és 119 eurós áron kerülnek majd a boltokba, ennyiért pedig bizonyára viszik majd őket, mint a cukrot.

Forrás: Xiaomi

Szólj hozzá