Több terméket is bemutathat a Huawei február 23-án

Kissé titokzatosra sikerült a gyártó által kiküldött meghívó, így egyelőre csak a rajta elhelyezett motívumokból találgathatunk, hogy mit is fognak majd bemutatni ezen az eseményen. 

Sajnos a koronavírus továbbra is nagyon komoly fenyegetést jelent, emiatt pedig az idei MWC is elmarad. Először csak néhány résztvevő cég mondta le a részvételt, majd végül a szervezők döntöttek úgy, hogy a jelenlegi helyzetben nem kockáztatnak, és visszamondják az eseményt.

Nagyon úgy tűnik azonban, hogy így is kapunk majd februárban újdonságokat, méghozzá a Huawei boszorkánykonyhájából, akik február 23-án tartanak bemutatót Barcelonában. A meghívón egy nyíló kapu látható, ami valószínűleg egy újabb hajlítható mobilra utal.

Rengeteg ikont láthatunk az ajtóba gravírozva, amelyekből a sajtó már azt találgatja, hogy akár nyolc új terméket is bemutathatnak aznap. Ebből kiindulva kapunk majd laptopot, tabletet, összehajtható mobilt, vezetéknélküli fülhallgatót, okosórát, TV, VR headsetet és egy autóval kapcsolatos terméket is.

Egyelőre persze még ne éljük bele magunkat a dologba, hiszen a meghívó még az előtt került ki, hogy az idei MWC-t lemondták volna a szervezők. Elképzelhető, hogy a Huawei fejesei is hasonlóan döntenek majd, és végül elmarad az  bemutató. A következő napokban bizonyára fény derül erre is, és remélhetőleg némi infó is kiszivárog az érkező kütyükről.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá