Több új terméket is bemutat jövő héten a Xiaomi

Kedvenc kínai gyártók szinte minden szegmensben képviselteti magát, így nem igazán számít meglepetésnek, hogy jövő héten nem csak mobilokat, hanem más kütyüket is kapunk majd.

Kedden újabb Xiaomi esemény veszi kezdetét, ahol bőven kapunk majd újdonságokat. Mobilfronton a Mi CC9 Pro és a Mi Note 10 érkezésére számíthatunk, melyek a középkategóriában szállnak majd ringbe. Bizonyára sokan várták már a Note széria visszatérését, de véleményünk szerint nem ez lesz a show fénypontja.

Érkezik ugyanis a Mi Watch is, amely egy igazi prémium okosórának ígérkezik. A képek alapján eléggé hasonlít az Apple termékére, ám minden bizonnyal annak töredékébe kerül majd csak. Hasonló kerekített házat kapunk, az oldalán mindössze egyetlen gombbal, egyedül a szíj tűnik kissé egyszerűnek.

A cég vezérigazgatója a “okosóra a csuklónknak” kifejezéssel jellemezte a terméket, amit így elsőre nem is vonunk kétségbe, hiszen a Wi-Fi, a GPS és az NFC sem maradt ki a Qualcomm chipjére épülő készülékből. A cégnél mindenki nagyon izgatott a bemutató miatt, hiszen bár több okosórájuk is megjelent már, mégis ez lesz az első, amely a Mi brand égisze alatt látja meg a napvilágot.

Érkezik még a Mi TV 5. generációja is, amelyről egyelőre nagyon kevés infó szivárgott ki. A 4K felbontás biztosra vehető, és az is ismert, hogy NTSC színskála 108%-át képes lefedni a Quantum-dot technológiát használó televízió. Az árakról és az elérhetőségről egyelőre még nem esett szó, de egy hét múlva bizonyára ezekre is fény derül.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá