Többen meghajlott iPad Prót kaptak, ám az Apple szerint ez normális

Újabb érdekes sztori járja be az internet berkeit, a főszereplő pedig már megint az Apple, hiszen többen deformálódott iPad-et kaptak a pénzükért, ám a gyártónak esze ágában sincs ezeket cserélni.

Az utóbbi években egyre gyakrabban hallani minőségbeli problémákról az Apple termékeivel kapcsolatban, és nem úszta meg ezt az iPhone, az iPad és a MacBook sem. Sajnos máris itt a legújabb ügy, ám most nem olyan egyszerű a dolog, hiszen az Apple nem ismeri el a problémát.

Többen panasszal éltek, mivel a vadonatúj 2018-as iPad Pro készülékük kibontása után arra lettek figyelmesek, hogy a tablet enyhén ívelt. Természetesen a felhasználók azonnal jelezték ezt, ám az Apple szerint ez a gyártási eljárás következtében történik, és szerintük ezzel semmi gond. Nem kell attól tartanunk, hogy idővel még inkább meghajlik, ráadásul a teljesítményt és a felhasználói élményt sem befolyásolja.

A hírek szerint a hűtési procedúra következtében keletkezhet a probléma, és az LTE modellek esetében nagyobb eséllyel jelentkezhet a dolog. Ennek ellenére több olyan tulaj is jelezte a hibát, aki a WiFi-s változatot vásárolta meg.

Így tehát nem cserélik a “hajlott” iPad-eket, amiért jogosan zúgolódnak a tulajok. Azért lássuk be, hogy nem egy olcsó termékről van szó, hiszen a 11 colos változat itthon 309.990 Ft, míg a 12,9 colos verzióért már 379.990 Ft-ot kell fizetnünk (az LTE modellek pedig még drágábbak). Egyelőre szerencsére elég kevés iPad érintett, bár így még inkább érthetetlen, hogy miért nem cseréli ezeket az Apple.

Viccesen persze megjegyeznénk, hogy az Apple megint megelőzte a korát. A többiek csak jövőre jönnek ki a hajlított termékükkel, míg az iPad Pro már kapható.

Forrás: GSMArena

 

Szólj hozzá