Nagyon hasonlít a játékra a Tomb Raider film – megérkezett a trailer

A játék már rengeteg rajongót szerzett magának, hiszen első része már több mint 20 éve jelent meg. Lara most visszatér vásznakra is, és a film előzetese kísértetiesen hasonlít a játékra.

A Tomb Raider első része még 1996-ban jelent meg, és azóta rengeteg folytatás érkezett a kalandjátékból. A mozikban is találkozhattunk már Lara Croft kalandjaival, amit akkor még Angelia Jolie játszott, és két részt élt meg. A filmek sajnos eléggé felejthetőre sikerültek, és a rajongók okkal voltak csalódottak.

Hozzátartozik hogy a legtöbb filmes feldolgozás nem szokott jól elsülni, de reménykedjünk hogy ez idővel megváltozik. Az új Tomb Raider filmhez a 2013-ban kiadott játékot vették alapul, és ott Lara jóval törékenyebbnek volt ábrázolva, mint a korábbi részekben.

A videó alapján jó választás volt a szerepre Alicia Vikander (Ex Maxhina, U.N.C.L.E embere), aki külsőre nagyon jól hozza a karaktert. Ennek a ellenére a trailer fogadtatása nagyon vegyes. A CGI és vágás eléggé B kategóriásnak tűnik, és annak ellenére hogy hitelesen másolja a játékot a film, valahogy nehéz komolyan venni az egészet. Ahogy az lenni szokott, a rajongók még a főszereplő mellméretébe is belekötnek.

Véleményünk szerint jobban tették volna ha kicsit viccesebbre veszik a filmet, talán egy kis humorral jobban el lehetne adni a sztorit, amolyan Deadpool-os stílusban. Mindazonáltal reméljük a jövő évi megjelenésig még dolgoznak kicsit az akciókon, és finomítanak a CGI-n.

Forrás: YouTube

Szólj hozzá