Túl sok a pénzed? Itt a Nokia 3310 titánium házzal!

Az MWC-n bemutatott Nokia 3310 friss, 2017-es kiadása a tervek ellenére nem biztos, hogy olyan nagy sikernek örvend majd. Tény, hogy egyszerű, mint a vasszög, és az üzemidő is maradt a régi, de a dizájnbeli változás keveseknek van ínyére. Van akik szerint csak túlságosan snasszra sikerült a – mondjuk ki, szórakozás jelleggel újra kiadott – készülék. Erre a problémára adhat megoldást a speciális prémium, vagy más (nem hivatalos) néven “Supremo Putin” kiadás.

Igen, jól olvastad, Putyin. Hogy az orosz államfő hogy jön ide? Pontosan mi sem tudjuk, azonban az biztos, hogy neki dedikálták. Megtalálható rajta az arcképe, a teljes neve, és hogy ne legyen hiányunk semmire, még az nemzeti himnusz egy részlete is rá van gravírozva.

A készüléket a Caviar nevű orosz cég mutatta be. A fanatizmuson kívül a különlegessége a titánium ház, és az aranyozott díszítés. Ezen kívül minden más értelemben megegyezik a 2017-es eredeti Nokia 3310-zel. Az ára körülbelül 99.000 Rubel, ami átszámítva körülbelül félmillió forintot jelent.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá