Új akciós kütyük a GearBesten

Egy rövid válogatással szeretnénk nektek kedveskedni, amelyben a legújabb kütyüket mutatnánk be a GearBest kínálatából. Ezek a holmik eddig nem szerepeltek a webáruház termékei között, frissek és ropogósak, és természetesen a megszokott kedvező áron mennek.

Ha szeretnétek 10 ezer forint alatt vízálló okosórát vásárolni, a Kospet Probe lehet a tuti modell számotokra. A készülék külső burkolata IP68 minősítésnek megfelelően állja a nedvességet, a ház belsejében pedig számos érzékelő, pulzus valamint lépésszámláló is megtalálható. Amennyiben párosítva van egy okosteefonnal, akkor jelzi annak értesítéseit, illetve a bejövő hívásokat. A Kospet Probe aksija 250 mAh kapacitású, és képes akár 15 napos üzemidőt biztosítani. Az okosóra most mindössze 9917 forintos áron rendelhető a GearBest webáruházából. További részletek a lenti linkek valamelyikén.

A Nextool lámpája többfunkciós, hiszen nem csupán egy mozgásérzékelős jelzőlámpa, de egy külső akkumulátor is egyben, amit bármikor lehet vésztöltésre használni. A készülék egyszerre érzékeli a fényt, és az emberi jelenlétet, amelyekre fénnyel válaszol, többféle módban, ezt már te állítod be. A készülék saját beépített akkumulátorral rendelkezik, melynek kapacitása 2000 mAh, ezt egyébként ahogyan az elején is említettük külső akkumulátor gyanánt is lehet használni. A szerkezet szinte bármilyen felületen megtapad, így a lakásban oda helyezhető, ahol számodra a legkényelmesebb. A Nextool 3 az egyben lámpája most mindössze 10847 forintért rendelhető a GearBest webáruházából. További információk és megrendelés a lenti linkekre kattintva!

A T40 52 fokos kézmelegítő készülék USB árammal működik, és lényegében a nevében is benne van mire való, ezzel a géppel a hidegben átfagyott kezedet tudod új életre kelteni. Amúgy nem csak erre alkalmas, de mivel van benne egy 5000 mAh kapacitású aksi, powerbank gyanánt is használható, ha a helyzet megkívánja. A gép kompakt méretű, könnyen hordozható, és strapabíró is egyben. Akár 52 fokos hőmérséklet is elérhető, mindkét oldalán megy a meleg, és mindössze 5 másodperc kell neki ahhoz, hogy elérje ezt a hőfokot. Szerintem nincs ennél királyabb téli holmi, a táskában ott a helye. A készülék mindössze 8677 forintos áron vihető, igazából egy must have a téli hónapokra. További részletek és rendelés a lenti linkeken!

Az Alfawise V7 vezeték nélküli fülhallgató 6 ezer forint alatti összegért cserébe kínál ötödik generációs Bluetooth modemet, ergonomikus kialakítást, valamint egy töltésre is alkalmas tartót, amivel az üzemidő is jócskán kitolható. A külső borítás IPX5 minősítésnek megfelelően bírja a nedvességet, ami azt jelenti nyugodtan lehet edzeni ezekkel az apróságokkal a füledben. Az in-ear kialakítású fülhallgatók most mindössze 5267 forintba kerülnek a GearBest webáruházában, ennyire pedig mondhatni instant vétel. Ha többet szeretnél tudni, kattints a lenti linkek valamelyikére!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá