Új köntösben érkezik a Huawei Mate 20 Pro

A kínai cég csúcsmodellje már így is rendkívül kelendő, amire az új változattal valószínűleg még rátesznek egy lapáttal, és még több talál majd gazdára belőle.

Amíg a világ többi táján már megünnepelték az új év eljövetelét, addig Kínában végigdolgozták ezt az időszakot, hogy aztán február elején egy hosszabb pihenőre vonulhassanak el. Úgy tűnik, hogy a Huawei is készül erre az időszakra, ám ezúttal nem egy új mobilt kapunk, hanem a Mate 20 Pro öltözik “ünneplőbe”.

Kínai források szerint rögtön két új színváltozatot is kapunk a telefonból, és a piros (Fragnant Red) mellett egy kék (Comet Blue) verzió is megjelenik majd. Ezekkel együtt egyébként már 7 színben lesz elérhető a Huawei üdvöskéje, ami lássuk be, nem kevés.

A fent látható kép a Weibón bukkant fel, és a készülék körüli motívumok alapján az ünnepet célozza meg a gyártó, így a megjelenés február 5-én, a kínai Holdújév kezdetekor várható. A képen egyelőre csak a piros változat látható, míg a kék verzióra utaló nyomokra az oldal forráskódjában bukkantak rá.

A Mate 20 a Huawei egyik legfrissebb szériája, melynek tagjait nagyon jól pozicionálták be, így nem véletlen, hogy a megjelenés óta már több, mint 5 millió készülék talált gazdára. Ez is kellett a gyártó elképesztő eredményéhez, hiszen 2018-ban sikerült átlépniük a 200 milliós álomhatárt, már ami az értékesített mobilok számát illeti.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá