Új kütyük a GearBest kínálatában

Ismét van számotokra néhány nagyon vagány kütyü, ami kicsit könnyebbé és gyorsabbá teszi az életet. A kínai GearBest webáruházában most akciós áron lehet rendelni autós kamerát, okoskarkötőt, vezeték nélküli egeret, valamint egy különleges Rubik kockát, ami új szintre emeli az interaktív játékélményt. Ezeket a termékeket fogjuk Nektek röviden bemutatni az alábbi pár sorban.

Alfawise I7E okoskarkötő

Az Alfawise okoskarkötője nem csak azért érdekes mert a szokásossal ellentétben ötödik generációs Bluetooth modem található a belsejében, hanem mert napfényben jól látható színes kijelzője, valamint nagyon komoly egészség monitorozási képességgel rendelkezik. Valós idejű pulzusmérő, lépésszámláló, EKG, valamint vérnyomásmérő is került a szerkezet burkolata alá, bár utóbbi nyilván nem lesz sosem olyan pontos, mint a hivatalos orvosi műszerek. Szintén nagyon jó hír, hogy az apró kütyü vízálló, mégpedig az IP68 szabványnak megfelelően, ami azt jelenti egy kis úszás, vagy netán fürdőzés sem lehetetlen ezzel a készülékkel a csuklónkon. Az Alfawise I7E okoskarkötő most mindössze 8524 forintos áron rendelhető, további információk és rendelési lehetőségek az alábbi linkek valamelyikén.

Gocomma WM02 vertikális vezeték nélküli egér

Két dolgot lehet nagyon hamar megunni a számítógép mellett, az egyik a kényelmetlen egér, a másik a rengeteg istenverte vezeték, amit sokszor nem is tudunk hova elrejteni. Két legyet üthetünk egy csapásra, ha a Gocomma WM02 vezeték nélküli egerét választjuk, hiszen a vertikális kialakításnak köszönhetően használata sokkal kevésbé veszi igénybe a kezet, és mivel nem kell semmilyen kábel az összeköttetéshez, nagyon komfortos ezzel a perifériával dolgozni, vagy éppen játszani. Már csak azért is, mert 2400 dpi-s érzékenység is elérhető a készülékkel, szóval nem csak casual gamingre lesz alkalmas a Gocomma masinája. Az egérhez nem kell más csak két AAA-s elem, és már mehet is a menet, az installáció sem igényli driverek telepítését, a cucc teljesen plug and play. A Gocomma WM02 vezeték nélküli egér most mindössze 2948 forintos áron kapható a GearBest webáruházában.

Giiker i3 intelligens Rubik-kocka

Ha netán nagyobb igényeid vannak a hétvégi játékkal kapcsolatban, mint Diabloban csapkodni a mindenféle rémeket, akkor lehet a Giiker i3 varázskocka pont neked lett kitalálva. Ez lényegében egy olyan Rubik-kocka, ami képes irányítani különböző okostelefonos alkalmazásokat és játékokat, egy kvázi kontroller, mellyel egy csomó kreatív és interaktív játék válik játszhatóvá. Igazából lehet csak úgy simán kirakni, de vannak olyan telefonos és netes játékok, amiben a kocka irányítja az eseményeket, és nagyon klassz és elgondolkodtató szórakozásban lehet részünk ezzel az aprósággal. Ha netán érdekel a mókának ez az új formája érdemes lecsapni a készülékre, ami jelenleg 11 503 forintos áron rendelhető a GearBest oldalán. Ha használod a GB$TH35GSS kupont, akkor az ár tovább mérsékelhető.

70mai 1S autó műszerfal kamera WiFi modullal

Végül jöjjön egy autós kamera, ami a biztonságot hivatott fokozni és megőrizni az országút vándorai számára. A kamera az autót és környékét képes rögzíteni 130 fokos szögben, a Sony IMX307 érzékelővel ellátott Full HD kamera tekintetét semmi nem kerüli el, és a képeket képes menteni micro SD kártyára, de WiFi kapcsolaton keresztül is lehetséges sugározni egy másik eszközre. A szerkezet a szivargyújtón keresztül veszi fel a működéshez szükséges energiát, szinte alig fogyaszt valamit, az üzembe helyezés is egyszerű mint egy pofon. Ha szeretnél egy is extra biztonságot a kocsiban, akkor is ha éppen nem ülsz benne, akkor érdemes beszerezni a 70mai 1S autós kamerát WiFi-vel. A készüléket most 11 798 forintért kínálják a GearBest oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá