Új Nubia mobil bukkant fel a TENAA oldalán

Ha nem idegenek számodra a kínai telefonok, akkor minden bizonnyal hallottál már a ZTE márkanévről. Az ázsiai gyártó égisze alatt rengeteg telefon látott már napvilágot, a Nubia sorozat is hozzájuk köthető, méghozzá felsőkategóriás kínálattal.

A jelenlegi információk szerint már nem kell sokat várni a következő csúcsmodellig, amely a Z11 nevet fogja viselni. Azonban vannak, akik kompaktabb méretben szeretnének decens specifikációkat. Ők örülhetnek most, hiszen a kínai TENAA oldalán feltűnt egy Nubia készülék, mely valószínűsíthetően a Z11 Mini.

nubia_z11_mini

A képek mellett a fontosabb jellemzők is kiderültek a kis modellről. Az előlapot az 5 colos, 1080p felbontású kijelző uralja, 2.5D-s lekerekítéssel a szélein. A pixelek mozgósításának egy idáig ismeretlen típusú, 1.5 GHz-re skálázott processzor hivatott eleget tenni, 3 GB rendszermemória társaságában.

A nagyobb modell egyébként ennél is komolyabb lesz, 1440p-s kijelzővel, Snapdragon 820 SoC-vel, illetve 4 GB RAM-mal érkezik.

nubia_z11_mini2

Fotózás terén sem lehet okunk a panaszra a Z11 Mini esetében, hiszen a ZTE mérnökei a hátlapra egy 16 megapixeles, míg az előlapra egy 8 megapixeles apparátust helyeztek. Háttértárból 64 GB áll a rendelkezésre, a megfelelő energiaellátásról egy 2850 mAh-s telep gondoskodik, rendszerből pedig az Android 5.1.1-et kapjuk. Külsőleg a jellegzetes piros-fekete Nubia színek lehetnek szembetűnőek, illetve az ujjlenyomat-olvasó és a fém keret is említést érdemel még. Hivatalos megjelenési dátum egyenlőre nincs, azonban azt már tudni vélik, hogy a telefon egy 230 dolláros árcédulát fog kapni.

Megjegyzés: a borítókép csak illusztráció.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá