Új színnel bővült az iPhone 7 széria

Tegnap lehetett sejteni, hogy valami nagy dolog fog történni, hiszen több órára leállt az Apple.com. Annyit bejelentett a cég előre, hogy frissíteni fogja az online boltját, de nem tudhattuk, hogy pontosan miről is van szó. Most azonban fény derült a titokra!

Február környékén lehetett hallani egy olyan pletykát, hogy érkezhet egy piros színű iPhone, bár ezt nagyon kevesen vették komolyan. Kár, mert tényleg megérkezett! Ugyan a színen kívül semmi nem változott, mégis bizakodó lehet a cég vele kapcsolatban. Itt láthatjátok:

Nem ördögtől való dolog ez (még ha a színe olyan is), hiszen az Apple régóta gyárt ebben a színben termékeket, amivel a Bono-hoz köthető (PRODUCT) RED nevű AIDS ellen küzdő alapítvány mellett állnak ki, és támogatják azt. Ez az eset azért is fura, mert ilyet még sosem csinált a cég, hogy a bemutatás után fél évvel teljesen új színű készülékvariánssal állt volna elő. Valószínű, hogy az ilyen köztes időszakokban rendszeresen csökkenő eladásokat szeretnék kicsit megpörgetni, ami elnézve az “új” modellt, sikerülni is fog.

Forrás: iMagazin

Szólj hozzá