Újabb érdekes részletet árult el a OnePlus 8T-ről a vállalat CEO-ja

Nagyjából három hét múlva érkezik a OnePlus 8 ráncfelvarrt verziója, amelyről rengeteg pletyka kering már, és a most a vállalat vezére is elárult néhány apróságot.

Pete Lau a OnePlus vezérigazgatója sosem hagyja cserben a rajongókat, és mindig képes felcsigázni az érdeklődést néhány érdekes részlettel. Most sincs ez másképp, hiszen megerősítette, hogy a OnePlus 8T 6,55 colos AMOLED kijelzője 120 Hz-es képfrissítésre is képes.

Érdekes információ még a kijelzővel kapcsolatban, hogy a JNCD (Just Noticeable Color Difference) értéke 0,3 lesz, amely adódóan remek színhelyességet kapunk majd. Nagyon büszke erre a cég, és állítólag hihetetlenül nehéz volt elérni ezt az alacsony értéket, amely mögött nagyon sok munka rejlik.

Eközben az egyik szivárogtató a fenti képet is közzé tette, amely gyakorlatilag a OnePlus 8T minden hardveres tulajdonságát felfedi. Ez nagyjából megegyezik a korábban pletykált specifikációval, és ezek szerint a Snapdragon 865 kerül bele, nem pedig az újabb, Snapdragon 865+.

Ezek alapján egyébként két verziót kapunk majd, hiszen 8 GB és 12 GB memóriával is piacra dobják a készüléket. A szivárogtató egyébként azt állítja, hogy a 8 GB/128 GB-os változat ára 599 euró lesz, amely iránt azért vannak kétségeink, hiszen ez irreálisan alacsonynak tűnik ehhez a tudáshoz képes, hiszen még a sima OnePlus 8 is 699 euróról indult.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá