A vártnál is durvább lehet a Huawei Mate 10 széria

Hamarosan bemutatják a Huawei legújabb készülékeit, és most rengeteg információ látott napvilágot róluk.

Az egyik legmegbízhatóbb forrástól szivárogtak ki információk, mégpedig Evan Blass-től, akinek a “jóslatai” szinte 100%-ban be szoktak jönni. Mint kiderült, a Huawei Mate 10 többféle változatban is érkezik, és valószínűleg Lite névre lesz keresztelve a gyengébb változat, míg az erősebb a Pro jelzést kaphatja.

Az erősebb Huawei Mate 10 változat 5.99 colos kijelzőt fog kapni, amely a trendnek megfelelően 18:9-es képaránnyal és 2880*1440-es felbontással rendelkezik majd. A keretet minimalizálják, így itt is a kijelző fogja uralni majd az előlapot.

A belsejében a legújabb fejlesztésű Kirin 970 chip teszi a dolgát, és 6 GB memória áll majd rendelkezésre. Kétféle verzióban érkezhet, amik a háttértár méretében különböznek. Lesz egy 64 GB-os, illetve egy 128 GB-os változat. Android 8.0 fut majd a készülékeken, és IP68-as vízállósággal fognak rendelkezni.

A hátlapi kamera a kiszivárgott adatok szerint brutális lesz, mivel duál megoldást kapunk, 20 megapixeles elsődleges optikával, amit egy 12 megapixeles változat egészít majd ki. Emellett f/1.6-os apertúrát alkalmaznak majd, ami nagyon jó éjszakai fotózást eredményezhet.

A másik, gyengébb verzió 5.88 colos kijelzőt kaphat, memóriából pedig “csak” 4 GB-ot. Ez lehet majd a Lite változat, és árban jóval kedvezőbben lehet majd hozzájutni.

A hivatalos bemutató október 16-án lesz, azaz nagyjából egy hónap múlva minden kiderül.

Forrás: Napidroid

Szólj hozzá