Újabb kép szivárgott ki a Nokia 9-ről

A Nokia 9 öt kamerával szerelt hátuljáról nemrég már láthattunk néhány képet, és most kijelzőjét is szemügyre vehetjük, bónuszként pedig a Nokia 7X kijelzőjét is megcsodálhatjuk.

A Nokia 9-et már nagyon várjuk, mivel az első igazi csúcsmobilja lesz az újjászületett Nokiának. Sok infó sajnos még nem került ki róla, ám az biztos, hogy csúcshardver, és egyedi kamera jellemzi majd. A most kiszivárgott képen a kijelzőt láthatjuk, és szerencsére notch-nak nyoma sincs.

Kifejezetten vékonynak tűnnek a kávák, így jutott hely bőven a szenzoroknak. Sajnos a panel típusáról még nincs hír, de véleményünk szerint már nem lehet messze a megjelenés ideje, hiszen idei megjelenést ígért a Nokia.

Kikerült egy kép a Nokia 7X-ről is, amely a középkategóriát igyekszik majd meghódítani. A kávák itt már vastagabbak valamivel, ám szerencsére itt is hanyagolták a szenzorszigetet. Ez elég meglepő, hiszen az X5 és X6 is notch-csal érkezett.

Erről már azt is lehet tudni, hogy Snapdragon 710-es chip hajtja majd, ami teljesítményben és fogyasztásban remek lett. Ha az árral nem szállnak el, akkor ez a mobil igazi best buy lehet majd.

Forrás: GSMarena

 

Szólj hozzá