Újabb képek kerültek napvilágra a Huawei P10 készülékről

Ahogyan egyre közelebb kerülünk egy adott készüléknek a leleplezéséhez, napról napra jelennek meg újabbnál újabb képek és információk az új üdvöskéről, nincs ez máshogy a Huawei P10 esetében sem.

A lenti képen jól látszódnak a készülék lekerekített sarkai, illetve ez a színárnyalat ismerős lehet már (Huawei P9) azonban ha jobban megnézzük a képeket látható, hogy a nincs a készülék hátulján az ujjlenyomat olvasó.

A már megerősített információk szerint a készülék kijelzőjének mérete 5,5 col lesz. Valamint a Huawei saját gyártású nyolcmagos Kirin 960 processzora teljesít majd szolgálatot és egyenként 2.3 GHz órajellel hajtja majd az Android 7.0 Nougat rendszerét. Több modell lát majd napvilágot melyek különbözősége a RAM és ROM mennyiségét tekintve lesz elkülöníthető. A készülék amelyikben 4 GB RAM lesz, 32 illetve 64 GB tárhelyel rendelkezhet, míg a harmadik 6 GB RAM-ot kapott és 128 GB belső tárhelyet. Valamint az energia utánpótlást egy 3100 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja.

A fotózás frontján a főkamera dual camera rendszerrel büszkélkedik 20- illetve 12 MP-es szenzorokkal. Az előlapi kamera pedig 8 MP-es lesz. Nyakunkon van már február 26, a teljes leleplezés napja, amit izgatottan várunk.

Forrás: AndroidAuthority

Szólj hozzá