Újabb középkategóriás telefonon dolgozik a Nokia

Remekül indított az újjászülető Nokia, ám az utóbbi időben mintha kissé megtorpantak volna, hiszen a régóta várt Nokia 9 nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ráadásul beismerték, hogy a mobilok elnevezését is kissé elszúrták. Szerencsére azonban nem lankad a lelkesedésük, és a hírek szerint egy újabb ígéretes mobilon dolgoznak.

Amikor a HMD Global megszerezte a PureView elnevezés licencét, már sejteni lehetett, hogy ráfekszik a cég a mobilok fotós képességére, ám az 5 kamerával ellátott Nokia 9-nek sajnos ezt nem sikerült igazolnia. Csüggedésre azonban semmi ok, hiszen máris befutottak az első képek a következő készülékükről, amelyet egyelőre a Nokia Daredevil kódnéven emlegetnek.

A tripla kamera állítólag 48 MP-es főszenzorral rendelkezik, és érdekes kialakítást bír, hiszen a villanóval együtt egy négyszöget alkotnak, ám maga a kialakítás egy kör alakú részen található. A Baidun posztolt képek szerint elől egy apró notch található, ezen kívül pedig egy plusz gombot is láthatunk, amely valószínűleg a Google asszisztens működésében lesz segítségünkre.

Ezen kívül még az LCD kijelző is valószínűsíthető, mivel az ujjlenyomat-olvasót hátul helyezték el, a belsejében pedig a Snapdragon 710-es chipje, vagy a 730-as változat kerülhet. Ezzel a mobillal valószínűleg a felső-középkategóriát célozza majd meg a gyártó, amelynek egyelőre a megjelenéséről és az áráról sem került ki konkrétum.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá