Újabb okosórát jelentett be a Xiaomi

Azok után, hogy november elején bemutatta Mi Watch okosórát a Xiaomi, máris bejelentettek egy új típust, amely a Xiaomi Watch Color névre hallgat, és január elején kerül a boltokba.

A Xiaomi szinte minden piacon próbálja megvetni a lábát, és bár eddig is több okosórájuk volt elérhető a piacon, ám ezeket nem házon belül gyártották. A november elején bemutatkozó Mi Watch volt az első okosóra, amelyet már teljes egészében ők készítettek, most pedig máris itt a következő típus.

A Watch Color névre keresztelt termék január 3-án kerül forgalomba Kínában, így bizonyára a világ minden pontjára eljut majd, köszönhetően az itt található webshopoknak. A specifikáció még nem teljesen ismert, és érdekes módon az árát is homály fedi.

Ami viszont biztos, hogy 1,39 colos színes kijelzővel érkezik, amely 454 x 454 pixeles felbontással bír. Valószínűleg támogatja majd a szokásos fitnesz és egészségügyi funkciókat is, ráadásul a megjelent poszterek egyike a vízállóságra is enged következtetni.

A fiatalos Watch Color valószínűleg rengeteg színben lesz elérhető, hogy mindenki megtalálja majd az egyéniségéhez illőt. A képek alapján az ezüst, arany és fekete színekben biztosan megjelenik majd. A hétvégéig valószínűleg minden kiderült majd róla, mivel már pénteken megkezdik a forgalmazását.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá