Újabb Redmi modell jöhet 50 megapixeles kamerával és Snapdragon 870 lapkával

Digital Chat Station megbízható névnek számít a kínai szivárogtatók között, értesülései általában pontosak, jóslatai bejönnek. Így aztán érdemes odafigyelni legújabb posztjára, amelyet a Weibo-n tett közzé, mégpedig egy készülőfélben lévő Redmi okostelefonról. A rejtélyes készülék állítólag 50 megapixeles kamerával, és Qualcomm Snapdragon 870 lapkakészlettel debütálhat.

A szivárogtató elmondása alapján a kínai brand már meglévő készülékek jellemzőiből ollózna össze egy vadonatúj okostelefont. Állítása szerint ez a mobil kijelzője 6,67 hüvelykes képátlóval, 120 Hz-es képfrissítéssel, 2400 x 1080 pixeles felbontással, valamint OLED panellel rendelkezne, a megjelenítő takarásában pedig egy Qualcomm Snapdragon 870 chipset végezné a számításokat. Egyesek szerint az okostelefon a Redmi K40S nevet kaphatja a keresztségben, mások viszont úgy vélik, hogy a telefon már a Redmi K50 széria tagja lesz.

A Redmi telefonjának hátoldalát egy 50 megapixeles képrögzítő egység ékesítené, és nagyjából ezzel véget is ért a napvilágra került jellemzők sora. Idén már nem érdemes számítani a mobil megjelenésére, mert az az ázsiai szivárogtató szerint jövőre fog befutni. Ha valóban így alakul, a Redmi készülékét már tényleg inkább a K50 széria égisze alatt dobhatják piacra. Hogy aztán a globális piacokon milyen névvel kerülhet a boltok polcaira, újfent remek kérdés, már ha ugyan eljut hozzánk ez a színfalak mögött készülő, egyelőre fölöttébb rejtélyes Redmi telefon.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá