Újabb strapateszten a Samsung Galaxy S8

Amíg a világ nagy része csak vágyakozik a Samsung új csúcsmodelljére, vagy éppen várja előrendelt készülékét, addig jó páran kötelességüknek érzik a telefon masszivitását tesztelni. Az alant látható videóban különféle szikékkel teszik próbára az S8 kijelzőjét, oldalsó keretét, illetve a hátlapot is. 

Az első áldozat a kijelző, melyen a Gorilla Glass 5 kimondottan jó szolgálatot tesz, csak komolyabb erőbehatással okozhatók maradandó karcok. Az öngyújtóval történő extrém melegítést is jól vészeli át a kijelző. A hátlapot védő üveglap szintén jól muzsikál, igazán látványos kárt a hátoldalon csak az ujjlenyomat olvasóban sikerült okozni, ám ez a működésre így sincs káros hatással. Az oldalsó keret fém, akárcsak a rajta helyet kapó gombok, amik csak erős kaparásra hajlandóak némi kopásra. A pontos eredményekért azonban beszéljenek inkább, a helyenként igencsak felkavaró képek:

Összességében kijelenthetjük, hogy a Galaxy S8 jól helyt állt a teszten, és tudott fejlődni a tavalyi elődhöz képest is.

forrás: YouTube

Szólj hozzá