Újraindíthatja az iPhone X gyártását az Apple

Érdekes hír kering az internet berkeiben, miszerint az az Apple újraindítja a iPhone X gyártását, pedig az idei széria megjelenésekor határozottan kijelentették, hogy az eltűnik a termékpalettájukról.

Az Apple mindhárom idei mobilját a tavaly megjelent iPhone X dizájnjával látta el, így logikus döntésnek tűnt az utóbbit levenni a boltok polcairól. Az elképzelésük az volt, hogy aki olcsóbb mobilt szeretne, annak ott lesz az iPhone Xr, a maximalisták pedig úgyis az iPhone Xs és Xs Max-ból választanak majd.

Ám a közönség igényei kiszámíthatatlanok, és látszólag nem sült el jól az Apple terve, mivel még a mindenki által best sellernek jósolt iPhone Xr-ről is sem fogy túl jól. A Wall Street Journal megbízható forrásokra hivatkozva állítja, miszerint a számok láttán az Apple azonnal visszafogta a gyártósorokat, ami a beszállítóknak nem igazán tetszik.

Különösen igaz ez a Samsungra, akik OLED kijelzővel látják el a cupertinói céget, ráadásul hatalmas mennyiséget rendelt az Apple. Mivel az idei modellek annyira nem keresettek, ezért azok gyártása nem lenne túl okos ötlet. Ezért az Apple állítólag úgy döntött, hogy feléleszti hamvaiból az iPhone X-et, és inkább abba építi majd be a paneleket.

Azt egyelőre csak találgatni lehet, hogy miért nem viszik az idei iPhone-okat, ám az elmúlt évekhez képest azt a legnagyobb gond, hogy egyik 2018-as típust sem megy igazán. Jelenleg állítólag az iPhone 8, illetve az iPhone 8 Plus a legnépszerűbb típus, melyek manapság már jóval kedvezőbb áron szerezhetőek be.

Forrás: PCWorld

Szólj hozzá