Ulefone Armor 6E – Az elpusztíthatatlanság ígérete

A legkeményebb emberek nem érhetik be kevesebbel, mint a legkeményebb okostelefon. Az Ulefone Armor szériája csupa olyan mobilt foglal magában, melyeket nehéz elpusztítani, ám a legújabb Armor 6E ezen túlmenően nagyon igényes vassal igyekszik kitűnni a konkurensek szinte végtelen sorából. A mobil egészen jó áron kapható most a GearBest webáruházában, ami bőven elegendő apropót szolgáltatott számunkra ehhez a rövid ismertetőhöz. A cikk végén kétféle linket találtok a megrendeléshez, az alsó a GearBest magyar verziójára visz tovább benneteket, a fordítás még nem teljesen az igazi, de talán így is jó hasznát látjátok majd páran.

A mobil szinte minden fontosabb minősítést megkapott, ami ahhoz kell, hogy valóban el legyen ismerve, mint strapabíró okostelefon. Az Ulefone Armor 6E IP68, IP69K,valamint MIL-STD-810 szabványnak megfelelően áll ellen az elemeknek és a fizikai sokknak, és a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak. Ezzel a telefonnal a legelképesztőbb helyeken is érvényesülni tudsz majd, nincs olyan kihívás, aminek ne kacagna az arcába. Nem csak a túrázók, de a kemény melósok is jó hasznát vehetik ennek a készüléknek, szerintünk nagyon is van helye egy autószerelő, egy kőműves, netán egy tűzoltó zsebében. De ha csak egy strapabíró mobil a vágyad, aminek mondjuk tisztességes a kijelzője és a burkolat alatt található hardvere, akkor is jó helyen jársz.

A megjelenítő nagyon oké, 6,2 hüvelyken kínál Full HD+ felbontást, miközben a magasított képarányú kialakításnak köszönhetően simán lehet egyetlen kézzel is kezelni ezt a méretes kijelzőt. Ez egy IPS LCD panel egyébként, szóval a betekintési szögek és a színek teltsége semmiképpen nem hagyhat kívánnivalót maga után. A mobil lelke egy mesterséges intelligenciával erősített MediaTek Helio P70 lapkakészlet, melynek nyolcmagos processzorát 4 GB RAM, valamint 64 GB-os belső tárhely kíséri a mindennapok csatáiba. Ha hihetünk a gyártónak, akkor ez az első olyan eset, hogy ez a chipset valamilyen mobilban szolgálatot teljesít, ami akár igaz is lehet, mindenesetre a lapka teljesítményével nem lesz baj, komolyabb igénybevételre is alkalmas.

Fotózni is egészen igényesen lehet ezzel a mobillal, az Ulefone Armor 6E hátlapján duál kamerakészlet feszít, 16 megapixeles elsődleges szenzorral, ami ráadásul a Samsung mérnökeinek keze munkáját dicséri. A másodlagos érzékelő egy hagyományos mélységszenzor. A frontoldalra nem szereltek semmilyen szenzorszigetet, és bevágás sem csúfítja azt, ellenben itt bukkanhatunk rá a 8 megapixeles előlapi kamerára, amivel teljesen korrekt szelfiket lehet készíteni, és Skype hívásokhoz is bőven jó.

Egy strapatelefon akkor az igazi, ha bárhol találunk vele jelet, nos ezzel a mobillal a világ végén is lesz térerő, mondjuk minket jobban érdekel a B20 támogatás megléte, de természetesen ez is benne van az Armor 6E hálózati repertoárjában. Érdemes szót ejteni a fejlett navigációs rendszerről is, ami nem csupán a GPS, de a GLONASS, valamint a BeiDou műholdak jeleit is képes értelmezni. Hatalmas plusz az NFC chip, amivel a telefon alkalmassá válik villámgyors adatátvitelre, valamint képes lesz helyettesíteni a bankkártyát is.

Az Ulefone Armor 6E nem csupán a külseje miatt igazi terminátor, hanem az aksija miatt is, ami 5000 mAh kapacitású, és kiváló üzemidővel kecsegtet, ráadásul támogatja a vezetékes gyorstöltést, sőt indukciós töltővel is táplálható. A mobil szoftveresen is teljesen naprakész, mivel már az első bekapcsolás után is Android 9.0 Pie operációs rendszert futtat, amelyen szinte alig végzett módosításokat a gyártó, szóval egy stock ökoszisztéma vár benneteket. Az Ulefone Armor 6E most mindössze 71 758 forintos áron rendelhető a GearBest webáruházából, ami egy cirka 20 százalékos kedvezményt jelent, természetesen a készlet erejéig.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá