Ulefone Armor 7 és további strapatelefonok akcióban

Van, aki a munkahelye miatt, van aki az extrém életvitele okán, és persze akadnak olyanok is szép számmal, akik puszta rajongásból választanak strapabíró okostelefont maguk mellé. Akárhogy is, ebben a műfajban megkerülhetetlenek az ázsiai gyártók termékei, amelyek nem csupán ellenálló külső burkolatot, de már egy ideje módfelett kompetens hardvert is kínálnak. Az Ulefone Armor 7 egyike a legjobb piacon lévő ajánlatoknak, hiszen a masszív külső mellett kiváló kamerás és processzoros képességekkel bír. A telefon most újra akciós a GearBest webáruházában, több más strapatelefon mellett, ezekről fogunk most röviden beszélni.

Ulefone Armor 7

A készülék már csak azért is érdekes, mert eddig strapatelefonok van sosem látott kamerás felszereltséggel rendelkezik, hátlapján 48 megapixeles elsődleges érzékelő teljesít szolgálatot 8 megapixeles telefotó, valamint egy 16 megapixeles, kifejezetten éjszakai felvételek készítésére alkotott szenzor társaságában. Az előlapra 16 megapixeles képrögzítő egységet szereltek a gyárban, ami nem csak fényképezésre de a felhasználó arcalapú azonosítására is szolgál.

A készülék belsejében MediaTek Helio P90 lapkakészlet végzi a számításokat mégpedig nem kevesebb, de 8GB RAM társaságában, miközben a belső tárhely kapacitása 128 GB, ráadásul utóbbi bármikor bővíthető micro SD kártya segítségével. A képernyő méretes, tökéletesen alkalmas tartalomfogyasztásra, 6,3 col és Full HD+ felbontás mellett valószínűleg nem lesz okunk a panaszra. A telefon külső borítása természetesen megfelel a szükséges minősítéseknek, így kiválóan ellenáll az elemeknek és a fizikai sokknak.

Az Ulefone Armor 7 további említésre méltó jellemzői között megtalálható az NFC technológia, a többféle műholdas rendszerrel gond nélkül kommunikáló navigációs rendszer, pulzusmérő, illetve egy kellően méretes 5500 mAh kapacitású telep, ami ráadásul támogatja a 10 wattos gyorstöltést is. Az Ulefone Armor 7 most mindössze 107.997 forintos áron rendelhető a GearBest webáruházából, további részletek a lenti linkek valamelyikén!

Doogee S95 Pro

A Doogee S95 Pro szintén egyike a felsőkategóriás ajánlatoknak, hiszen a már kötelezően elvárható elpusztíthatatlan külső burkolat mellett MediaTek Helio P90 lapkakészletet, 8 GB RAM-ot, valamint 48 megapixeles Sony gyártmányú kamerát kínál. Arról sem érdemes megfeledkezni, hogy a telefon funkcionalitását moduláris kiegészítők képesek fokozni, extra lehetőségeket adva az amúgy sem szerény repertoárhoz. A Doogee S95 Pro most mindössze 110 997 forintos áron rendelhető a GearBest webáruházából, ám a T4020B7EE9DEB000 kupon felhasználásával elérhető némi kedvezmény is

Ulefone Armor 6E

Az Ulefone Armor mobilok előző generációi még mindig megállják a helyüket, ezért tudjuk őket jó szívvel ajánlani. Az Ulefone Armor 6E mindent tud, amire a melósnak és a túrázónak szüksége lehet, innen,at csaj rajtad múlik mit hozol ki a telefonodból. Az Ulefone Armor 6E csupán 59 997 forintért lehet a Tiétek, ezért cserébe pedig egy remek középkategóriás vassal szerelt strapatelefon kerül a birtokotokba. 

Cubot Quest

Ha még ennél is olcsóbban szeretnél strapabíró okostelefont vásárolni, akkor mindenképpen a Cubot Quest készüléket szeretnénk Nektek javasolni, már ha nívós jellemzőkre vágytok egy szerényebb összegért cserébe. A nyolcmagos processzor, a brutális borítás, és a kellően méretes aksi így is részét képezi a felhozatalnak, szóval panaszra nem lesz okozok! A Cubot Quest 38 997 forintos ára nem fogja leterhelni a családi kasszát, érdemes megfontolni a beszerzését!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá