Ulefone Power 6 – csinos akkubajnok olcsón!

Az Ulefone Power 6 egyszerre szól azoknak, akik csinos okostelefont szeretnének, ugyanakkor jó volna, ha nem vinnyogna a mobil egy fél nap elteltével a töltő után. Persze az olyan dolgok, mint a normális kijelző, vagy az erős hardver, szintén sokak vágya, de ilyen téren is egészen korrektül szerepel ez a mobil, melynek számos dolog mellett a filléres ár is erénye.

Az új Ulefone Power 6 okostelefon az alábbi linken rendelhető meg:

A mobil elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen lehessen rajta élvezni mindenféle tartalmat, médiát, 6,3 colos Full HD IPS LCD kijelzőn már elég jól lehet böngészni. A felső részén van ugyan egy szenzorsziget, de a csepp alakú megoldás a visszajelzések alapján egészen elviselhető. A telefon nyers erejére sem lehet különösebb panasz, hiszen MediaTek Helio P35 lapkakészlet dolgozik a belsejében, mellette 4 GB RAM, valamint 64 GB háttértár található. Egy ilyen kiépítéssel nem csupán az átlagos felhasználás, de némi komolyabb játék, esetleg munka is elképzelhető.

A kamerák téren nem sok izgalmat hoz az Ulefone Power 6, viszont produkálja a kötelezőt. A hátoldalon két érzékelőt találunk, amelyek együttesen egészen korrekt színvonalú fotózást tesznek lehetővé. A 16 megapixeles elsődleges érzékelőt 2 megapixeles mélységszenzor kíséri, amúgy az apertúra sem rossz, f/1.8 rekeszértékkel még a kevésbé kedvező fényviszonyok mellett sem lehetetlen a klassz fotók készítése. A frontoldalon szintén 16 megapixeles kamera található, otthonául a már említett csepp alakú szenzorsziget szolgál.

Az Ulefone Power 6 olyan LTE modemmel bír, ami támogatja a B20 hálózatokat, így a vidéki felhasználók számára is képes lesz biztosítani a gyors mobilinternet csatlakozást. Egyébiránt nagyon jól felszerelt okostelefonnal van dolgunk, hiszen a kétcsatornás WiFi modul, ötödik generációs Bluetooth modem, a Galileo és BEIDOU támogatással rendelkező navigációs rendszer mellett még NFC chip is van benne, amivel a készülék mobilfizetésre is alkalmas lesz. Két SIM kártya fogadására is képes a mobil, persze ez már annyira nem újdonság ázsiai konstrukciók esetében.

Az Ulefone Power 6 belsejében egy 6350 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyönyörű üveg unibody kialakítás miatt házilag sajnos nem cserélhető, viszont támogatja a gyorstöltést, így nem kell hosszú órákat strázsálni a konnektorok társaságában. Az okostelefon szoftveresen teljesen naprakész, hiszen Android 9.0 Pie-t futtat, minimális módosításokkal a gyártó részéről. Nincs bloatware, nincs sírás.

Az Ulefone Power 6 most igencsak kedvező áron rendelhető a GearBest oldalán, ahol magyar valutára átszámítva kb. 46 158 forintos áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá