Vadássz a Blair-i boszorkányra a Xiaomi powerbank gyanánt is használható multifunkciós zseblámpájával

1999 nyarán három diák örökre eltűnt a Maryland-beli Black Hills-nél. A fiatalok szerették volna megtalálni a Blair-i boszorkányt, ám a kíváncsiságukért az életükkel fizettek. Bezzeg ha náluk lett volna a Xiaomi Youpin Nextool multifunkciós zseblámpa, tuti nem jártak volna így. A készülék akár 240 méterre is képes elvilágítani, szirénázni is lehet vele, és a belsejében lévő akkumulátor alkalmas más eszközök töltésére is.

A Xiaomi Youpin Nextool multifunkciós zseblámpa most mindössze 21,99 dolláros áron rendelhető a Banggood webáruházából, ami magyar valutában nagyjából 6497 forintot jelent. További részletek a lenti linken!

Külső

Ha már védekezni nem tudunk ellenük, legalább lássuk, hogy mi végez velünk a sötétben, nem igaz? A készülék nagy vonalakban megegyezik a többi zseblámpával, már ami a külalakot illeti, de azért akadnak eltérések is. Említést érdemel például a szerkezet oldalán található cső alakú fényforrás, valamint az elforgatható mágneses felület, amivel a zseblámpát rögzíteni lehet.

Ami a térbeli jellemzőket illeti egy 34 x 160,5 mm-es méretekkel rendelkező, a mérlegre helyező pedig 203 grammot nyomó eszközzel van dolgunk. Vízbe nem érdemes dobni a zseblámpát, de pár csepp eső nem fogja kifektetni az elektronikát, erről az IPX4 minősítés biztosít majd bennünket. Nem kifejezetten erre találták ki, de méreténél fogva még egy utolsó kokit ki lehet osztani vele, ha már minden kötél szakad…

Funkciók

Nagyon sok horrorisztikus történet szereplője még ma is élne, ha a kezében egy ilyen zseblámpa lett volna, amikor rosszra fordul a helyzet. A szerkezet maximális fényereje 1000 lumen, és képes akár 240 méterre is világítani. A kivilágított terület méretét mi állítjuk be, ha kisebb területet szeretnénk fénnyel elárasztani, akkor messzebbre is elér a fénycsóva.

Az oldalán található világítótest sem haszontalan, hiszen használható segélykérésre, vörös fénnyel és tud világítani, illetve kisebb helyeket, mint például egy sátrat simán bevilágít ez a rész is. Nincs több osonó éjjeli támadó…

Ha a sötétség erői győzedelmeskedni látszanak, akkor a zseblámpával szirénázni is lehet, így talán hamarabb ránk talál a segítség. A zseblámpa rendelkezik egy mágneses felülettel, így bármilyen fém alkalmatosságra fel lehet fogatni.

Üzemidő

Nyilván az, hogy a készülék belsejében található 2600 mAh meddig húzza, csak attól függ, hogy milyen fényerővel és mekkora távolságon használjuk a zseblámpát. A készülék a töltést USB-C csatlakozón keresztül veszi fel, ez nagyjából három és fél órát igényel. Amennyiben a lámpa végén található elsődleges fényforrást használjuk, és a legnagyobb hatótávolságra, tehát 240 méterre, a legnagyobb fényerővel, tehát 1000 lumennel világítunk, akkor az üzemidő körülbelül két és fél óra. Ilyen fényárban és ennyi idő alatt még a ködalakban rejtőzködő Drakulát is meg fogjuk találni a bozótosban.

Közepes fényerő (180 lumen) és 100 méter távolság mellett a lámpa nagyjából 6 órán át üzemel, ha beérjük gyengébb fénnyel (40 lumen) és mondjuk 40 méteres távolsággal, akkor akár 24 órán keresztül is világíthat az eszköz. Mit meg nem adott volna Riddick egy ilyenért a Pitch Black-ben, nem igaz? A készülék oldalán található fényforrás 200 lumennel 15 méteres bevilágított terület mellett nagyjából négy órán át képes világítani, egyetlen feltöltéssel.

A Xiaomi Youpin Nextool multifunkciós zseblámpa a Banggood webáruházában egészen barátságos, 21,99 dolláros áron rendelhető, ami kicsiny hazánk pénzébe nagyjából 6497 forintot jelent. További részletek az alábbi linken!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: Banggood

Szólj hozzá