Vadonatúj termékek a GearBest áruházában

Az alábbiakban bemutatjuk a legújabb termékeket a GearBest kínálatában, ezek leginkább háztartási, illetve higiéniás eszközök, amelyek nagyban meg tudják könnyíteni az életet. Akad köztük ablakot tisztító robot, elektromos fogkefe, valamint fitnesz karkötő is, és mindegyik újdonság roppant kedvező áron indít, szóval érdemes velük megismerkedni. A cikkben szerepelnek angol mellett magyar linkek is, azok számára akiknek nem erőssége az idegen nyelv, a fordítás egyelőre nem tökéletes, de azért nagyjából konzisztens.

Az AlfaWise S70 az egyik legkevésbé népszerű otthoni melóban, az ablakok pucolásában lesz nagy segítségünk, hiszen a készüléket erre az egy feladatra alkották, és a munkát hiánytalanul el is fogja végezni. Persze a legtöbb olvasót a hangzatos szavak helyet inkább a technikai jellemzők érdeklik, nos ezekkel tudunk szolgálni. Először is: a gép teljesen önállóan dolgozik, nem szükséges mellé felügyelet mivel fejlett mesterséges intelligencia dolgozik a belsejében, így pontosan tudja merre vannak az ablakok szélei, a keretek, és ki tudja kalkulálni útvonalát, a munka ütemtervét. A szerkezet nem fogja senki idejét rabolni, hiszen villámgyorsan végzi a munkát, egyetlen négyzetmétert képes kétszer megtisztítani mindössze 3 perc leforgása alatt, ami 300 százalékkal nagyobb hatékonyságot jelent a manuális munkánál.

Nem, a masina nem fog lezuhanni az üvegről, amire rátapadt, hiszen rendkívül erős szívómechanizmus tartja fent, a 2800 Pa teljesítményű konstrukció nem csak a stabilitásban, de a takarítás alaposságában is szerepet játszik. A beépített UPS rendszernek köszönhetően áramszünet esetén sem fog lepottyanni a masina az üvegről, plusz ott van az 5,5 méter hosszú biztonsági kötél, ami szintén egyfajta plusz biztosíték. Persze az AlfaWise S70 önállóan tolja a melót, ha akarjuk mi is beleszólhatunk a vezérlésbe, hiszen a mellékelt távirányítóval könnyedén lehet váltani a különböző üzemmódok között, és a munka irányát is befolyásolni lehet, amennyiben ez az óhajunk.

Az AlfaWise S70 ablak tisztító robot most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 36 323 forintos áron kapható:

Szintén az AlfaWise terméke a T9, ami egy filléres, de ára ellenére meglepően jól felszerelt fitnesz karkötő. A készülék képes számlálni a felhasználó lépteit, az alvása mellett teljes egészében képes követni annak anyagcseréjét, és számos más fontos jellemzőjét. A készülék több sport üzemmódot is ismer, így kiválóan alkalmazható többek között séta, futás, kerékpározás , valamint tenisz közben is. Az AlfaWise T9 egész napos pulzusmérést szavatol, ami nem csupán a sportolóknak de a krónikus betegeknek is hatalmas segítség lehet az egészségük visszaszerzéséért vívott küzdelemben.

Búvárkodni nem fogunk ezzel a készülékkel, de azért nem hátrányos, hogy rendelkezik IP66 besorolással, szóval nem kell dugdosni a ruha ujja alá, ha mondjuk elered az eső. A T9 belsejében olyan telep található – 90 mAh -, ami képes 30 napos készenléti időt biztosítani az eszköz számára, a töltés viszont mindössze 2 órát vesz el az életünkből. A borítás alatt negyedik generációs Bluetooth modem található, hála ennek az apró chipnek képesek leszünk szinte bármilyen Android, vagy iOS operáció rendszert futtató készülékkel párosítani a T9-et, már amennyiben legalább 4.4 KitKat, vagy iOS 8.0 főverzióról van szó.

Az AlfaWise T9 most a GearBest áruházában mindössze kb. 9878 forintos áron kapható:

Az Oclean X ultrahangos okosfogkefe hatalmas  segítség lehet a fogak megőrzésében, hiszen rengeteg kényelmi és praktikus funkció mellett igazán hatékonyan képes a száj belsejének tisztítására. A gyártó, és a mi legjobb tudomásunk szerint is ez az első olyan fogkefe, amin színes érintőkijelző található, ennek köszönhetően könnyedén vezérelhetővé válik az Oclean okosfogkeféje. A készülék 20 különböző fogmosási üzemmódban is használható, így mindenki a számára, illetve fogai állapotának megfelelő opciókat választhatja.

Az alkalmazás révén is irányítható fogkefe mesterséges intelligenciával is rendelkezik, amivel képes alacsony frekvenciával mosni az érzékeny, fájós fogakat, sőt az utólag pótolt fogakkal, koronákkal is nagyon gyengéden tud bánni. Az eszköz alapos, nem marad utána lepedék, a 32 frekvenciaszintes szabályzó bármilyen szájüregi kondícióhoz képes alkalmazkodni. A készülék belsejében található 800 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően egyetlen feltöltéssel akár egy hónapig is használható az okosfogkefe.

Az Oclan X okosfogkefe most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva mindössze 17 434 forintos áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá