Vadonatúj Xiaomi termékek a GearBesten

A Xiaomi valószínűleg minden Kínából rendelő olvasónk számára nagy kedvenc, így talán érdekesnek fogják találni az alábbi rövid válogatást, melyben a gyártó legújabb, GearBesten kapható termékei közül csemegézünk. Lesz itt okosóra, ajtócsengő, szúnyogriasztó, és más hasonló érdekesség, természetesen a már megszokott, kedvező összegekért cserébe.

Kezdjük a sort egy okosórával, mégpedig a Xiaomi AmazFit Bip Lite készülékkel. A szerkezet legfőbb erényei között említhető az akár 45 napos készenléti idő, illetve a 3 ATM szabvány szerinti vízállóság, ami 30 méter mélységig szavatolja a készülék épségét. A készülék nagyon könnyű és ergonomikus, így akár éjszakára sem muszáj levenni, így legalább tudja az alvást is monitorozni. A Xiaomi órája követi a mozgásunk, a pulzusunk, így az edzések és az egyéb mozgások jobban lekövethetőek lesznek. A készülék bármilyen Android, vagy iOS operációs rendszert futtató eszközzel kompatibilis. A Xiaomi AmazFit Bip Lite belsejében Bluetooth 4.1 modem található, ami stabil és nagy hatótávú vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé a párosított eszközökkel. Az óra magyar valutára átszámítva most mindössze 17 301 forintos áron kapható a GearBest áruházában.

Az IMILAB CMSXJ11A okoskamera az otthon biztonságát hivatott egy újabb szintre emelni anélkül, hogy a pénztárcádban maradandó károsodást okozna. A készülék WiFi kapcsolaton keresztül kommunikál, működéséhez nincs szüksége vezetékes áramellátásra, a szerkezet saját áramforrással rendelkezik. Nevesítve ez egy 5100 mAh kapacitású akkumulátor, ami akár 100 napos üzemidőt is képes biztosítani. A Xiaomi kamerája 10 méteres távolságon belül stabilan adja és veszi a jelet, de a rögzített anyag tárolását micro SD kártyán is tárolhatjuk helyileg. A videofelvételeket Full HD felbontásban készíti a masina, amelynek mesterséges intelligencia modulja el tudja különíteni az emberi tevékenységeket is. A termék IP65 szabványnak megfelelő vízállósággal bír, ezért kültéren is kiválóan alkalmazható. A kamera infravörös tartományban is képes felvételeket készíteni. A készülék most a GearBest oldalán 31 307 forintos áron kapható, ami a H8PZX1K4UA kupon felhasználását követően még kevesebbe fog kerülni.

Ha már otthoni applikációk, egy másik érdekesség a Xiaomi okos ajtócsengője, ami szinte bármilyen háztartásban hasznos lehet. A készülék teljesen magának generálja az energiát így nem szükséges számára semmilyen áramellátás, 36 különböző dallamot képes játszani, és az akár 50 méterre lévő adóvevő segítségével a ház tulajdonosa válaszolhat is. A készülék üzembe helyezése egyszerűbb mint egy gyerekjáték, csupán arra érdemes figyelni, hogy fémajtón inkább ne alkalmazzuk mert az belezavarhat a vételbe. A Xiaomi okos ajtócsengője most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 5788 forintos áron kapható.

Azok számára, akik nem engedhetnek meg maguknak egy drága légkondicionáló berendezést kiváló alternatíva lehet a Xiaomi alá tartozó VIOMI brand álló ventilátora, ami képes egy kicsit enyhíteni a forróságon. A szerkezet 14 hüvelykes forgó lapátokkal rendelkezik, egészen pontosan öt darabbal, a készülék pehelysúlyú és épp ezért könnyen szállítható, bárhol felállíthatjuk a lakásban. A ventilátorban lévő motor 40W-s teljesítménnyel bír, maga a szerkezet háromféle erősségben működtethető. A VIOMI ventilátora kb. 20 263 forintos áron rendelhető a GearBest oldalán, magyar valutára átszámítva.

A cikk végére ajánlanánk Nektek egy kiváló fegyvert a szúnyogokkal vívott küzdelemhez. A Xiaomi DYT-90 egy ultraibolya fénykibocsátó lámpa ami elektromos árammal öli meg a bosszantó rovarokat. A gyártói leírás értelmében a lámpafény akár 40 négyzetméteres területen belül is képes a szúnyogok figyelmét magára vonni, amelyeknek így meg is pecsételődik a sorsa. A készülék megvásárlása tartós befektetésnek számít hiszen 10000 munkaórát bírnak a beépített égők. A szerkezet energiafelvétele szinte minimális, egy USB csatlakozón keresztül is üzemeltethető, tölthető, így akár kempingelni is el lehet vinni, a burkolat alatt egy 1800 mAh kapacitású akkumulátor is megtalálható, a mobilitás érdekében. A Xiaomi DYT-90 szúnyogirtó lámpa most kb. 12 351 forintos áron rendelhető a GearBest webáruházából.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá