Huawei P9 – Fotókon az új csúcsmobil

Rengeteg találgatás övezi a Huawei soron következő zászlóshajóját, főleg ami a külsőt illeti, most azonban a Venture Beat jóvoltából megpillanthatjuk a Huawei P9-et.

A képeken az első dolog ami szembetűnik, hogy az újdonság két hátlapi kamerával érkezik, de nem maradt el a dupla LED villanó, illetve a lézeres autofókusz sem. Ezen kívül a hátlap részét képezi még egy ujjlenyomat-olvasó is.

P9_hatlap_kiszivargott_kep

Dual kamera és lézeres autofókusz

A hírek szerint a telefon 5.2 colos, 1080p felbontású kijelzővel érkezik, melynek meghajtásáról a Huawei saját fejlesztésű rendszerchipje, a HiSilicon Kirin 950 gondoskodik egy MALI-T880 grafikus gyorsító, illetve 3GB RAM társaságában. Az energiatakarékos hardver mellé a mérnökök egy 3900 mAh kapacitású akkumulátort helyeznek el, legalábbis állítólag.

P9_elolap_kiszivargott_kep

Mint láthatjuk a készülék alján lelhető fel a beszédmikrofon, a 3.5 milliméteres jack csatlakozó, a multimédiás hangszóró, illetve ide került az USB Type-C csatlakozó is.

P9_alulrol_kiszivargott_kep

USB Type-C

A készülék bemutatójáról egyenlőre még nincs hivatalos információ, azonban a Huawei egy nagyszabású sajtóeseményt tart Berlinben március 9-én. Minden bizonnyal az új csúcskészülék bemutatója lesz ezen a napon.

huawei_bemutato

A berlini esemény hivatalos képe

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá