Válogatás a GearBest akciós termékei közül

Újfent itt vannak az akciós termékek a GearBest jóvoltából, a mostani válogatásban lesz autós telefontartó, Bluetooth fülhallgató, és még sok más érdekesség. Minden termék alatt kétféle vásárlási linket adunk meg, az alsó a GearBest magyar oldalára vezet, ami nagy segítség lehet az angolul kevésbé jól  beszélők számára. A fordítás nem teljesen tökéletes, de a lényeget nagyjából érteni, ha gondoljátok tegyetek vele egy próbát, most pedig lássuk a termékeket!

Az első cucc egy 360 fokban állítható autós telefontartó, ami a Minismile YT01 névre hallgat. A készülék biztonságosan szorítja mobilod így vezetés közben nem kell másra figyelned, és simán lehet egyetlen kézzel is állítani a szerkezetet, elkerülve a balesetveszélyes helyzeteket. A telefont összesen öt ponton lehet rögzíteni, így az nem fog csúszkálni és stabilan megmarad azon a helyen, ahova raktad. A kiegészítő bármilyen okostelefonnal használható, aminek a képátlója 4 és 6,5 hüvelyk között van, szóval a nagyobb phableteket is simán bele lehet tenni. A műszerfalra rögzíthető kütyü mindössze 1463 forintos áron kapható.

A második termék szintén hasonló ötleten alapul, lényegében ugyanazt is tudja, egy autós tartóról van szó, aminek segítségével például navigációs célokra is alkalmazható lesz az okostelefonunk. A szerkezet szintén elfordul 360 fokban, így bármilyen pózban használható lesz a mobil, ahogyan nekünk a legkényelmesebb. Szintén a műszerfalra lehet felfogatni a tartót, a mobilt pedig  öt ponton rögzíthetjük. A tartó 4-6,5 hüvelykes telefonokat képes fogadni, használata könnyű és egyszerű, akárcsak a szállítása. Ez a tartó sem kerül sokba, a GearBest oldalán csupán 1792 forintos áron rendelhető, ám ha használjátok a V45RK50M37 kupont még ezen az amúgy tényleg filléres összegen is lehet valamelyest mérsékelni.

Vásárlás HU (GearBest)[/su_button

Következő termékünk az uraknak szól, hiszen egy villanyborotváról van szó, amit ugyan nem mindenki szeret, hiszen sokan a hagyományos megoldásokra esküsznek. A készülékben található borotvafejek háromdimenziósan követik az arcot, sebesen és pontosan távolítják el a szőrzetet, sérülések nélkül, pontosan abban a formában és kialakításban, ahogyan a felhasználó szeretné. A borotva intelligens kialakítása megakadályozza, hogy alacsony akku töltöttség esetén húzza a szőrt vagy az arcunkat tépje, így a borotválkozás mindig biztonságos lesz. A készülék egyetlen töltéssel képes két hónapon keresztül is üzemelni, ehhez pedig mindössze egy órát kell a töltőn lógnia a masinának. A Xiaomi partnere által gyártott elektromos borotva most mindössze 5051 forintos áron kapható a GearBest áruházában, ám a GB-HBZENCHS kuponnal még ebből az összegből is le tudunk faragni valamelyest.

Vásárlás (GearBest)

A zene szerelmeseinek is hoztunk valamit, mégpedig egy Alfawise márkájú vezeték nélküli fülhallgatót, a HQB-Q32 pedig számos okból szerethető, melyek közül csak egy a roppant kedvező ár. Az első és legfontosabb érv a készülék mellett az az ötödik generációs Bluetooth modem, ezzel sokkal stabilabb, nagyobb hatótávolságú, és sokkal energiatakarékosabb kapcsolatokat tudunk kiépíteni a különböző eszközökkel. Tudjuk, ezt már sokszor írtuk, ám ebben az esetben a közhely teljesen valós információt foglal magában: a Bluetooth 5.0 eszközök nagyon jók. A színvonalas hangzást nem is fogjuk ecsetelni mert az mondhatni alap, az érintésérzékeny vezérlőgombok viszont tényleg nagyon klasszak, és jól fognak jönni ha éppen mozgásban vagyunk. A füles hallójáratba illeszkedik, és apró mérete miatt kapott egy kis tárolót, ami egyben töltő dokkoló és a belsejében 1500 mAh kapacitású aksi rejtőzik. A bölcsővel akár 120 órányi zenehallgatás is lehetséges, szóval nem kell egyhamar a konnektort keresni. A készülék most nagyon kedvező, 5380 forintos áron rendelhető, ám a GB0621Q3280 kuponnal ez az összeg tovább mérsékelhető.

Finommechanikai problémák megoldására tökéletes lehet a Xiaomi csavarhúzó készlete, amivel remekül lehet az apróbb dolgokat szerelni. A készülék működéséhez mindössze két AAA-s elem szükséges, a forgási irány állítható, a masina percenként 150 fordulatot tesz meg, szóval sokkal jobban lehet vele haladni, mint ha mi kínlódnánk. Többféle fej van a géphez, a legtöbb csavarral tuti boldogulni fogunk, minden másra meg ugye ott a WD40. A Xiaomi csavarhúzó készlete és masinája csak 5081 forintba kerül, ám akinek ez is sok, használhatja a B5BE4T4PQN kupont.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá