Végetérnek a magányos esték, megérkezett a Facebook Dating

Egy ideje már tudni lehetett, hogy randialkalmazáson dolgoznak a Facebook alkotói, ám végre hivatalosan is elindult a funkció, sajnos azonban kis hazánkban még várni kell rá.

A mai rohanó világban már nem feltétlenül kell kimozdulnunk, hogy megtaláljuk az igazit, ráadásul jóval modernebb lehetőségek állnak rendelkezésünkre, mint a régebben elterjedt társkereső oldalak. Mivel a társkeresők a mai formájukban rendkívül népszerűek, így a Facebook sem akart kimaradni a buliból, ráadásul nekik helyzeti előnyük is van a rengeteg regisztrált tag miatt.

A Facebook Dating természetesen össze van kapcsolva a sima Facebook fiókunkkal, így külön regisztrálnunk sem kell rá. A program a Tinderhez hasonlóan javasol majd nekünk párokat, csak úgy, ahogy minket is javasol majd más felhasználóknak. Itt azonban nem kell megvárni az egyezést, hiszen bármikor írhatunk a potenciális jelölteteknek, vagy küldhetünk egy like-ot.

Természetesen ez nem kockázatmentes, ezért rengeteg funkcióval készülnek biztonságossá tenni az interakciót, és elkerülni a lehetséges zaklatásokat. Az egyik ilyen funkció, hogy a randipartnerünk adatit, és a találka helyszínét is megoszthatjuk barátainkkal. A Facebook arra is gondolt, miszerint jó esély van rá, hogy a lehetséges jövőbeli partnerünk már a követőnk, vagy éppen ismerősünk. Lesz emiatt egy Secret Crush (titkos imádó) funkció is, amely külön megkönnyíti majd az ilyen kapcsolatok létrejöttét.

A Facebook Dating jelenleg 20 országban indult el, ám Európában még sehol sem elérhető. Elkeseredésre azonban semmi ok, hiszen a hírek szerint 2020 elején az öreg kontinensre is megérkezik majd, és a szinglik teljes mellbedobással vethetik majd magukat bele a párkeresésbe.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá