Végre megérkezett a Super Mario Run Androidra!

Ki ne emlékezne a jópofa olasz vízvezeték-szerelőre, aki teknősökön és sok más fura lényen ugrálva halad előre a királynő megmentése felé? Biztosan sok órát töltött el mindenki ezzel az ikonikussá vált játékkal a TV előtt ülve joystickot nyomkodva.

A Nintendo korábbi bejelentése alapján, végre Androidra is megjelent a a régóta várt Super Mario Run, ami tavaly hatalmas siker volt az App Store-on. Az alkalmazás ugyan ingyenes letölthető és pár pálya kipróbálható, azonban utána nem is csekély összeget kell fizetnünk a teljes feloldásért, számszerűsítve 3200 Ft.-ot.

Személy szerint már letöltöttem és kipróbáltam a játékot, nagyon jó emlékeket ébresztett bennem. Az irányítás az első pillanatban kicsit kötöttnek tűnt a folyamatos futás miatt, de rövid időn belül hozzá lehet szokni. Aktív internetkapcsolat mindenképpen szükséges a játékhoz. Ha más nem, a nosztalgia kedvéért mindenképpen érdemes letölteni a játékot, bár valami promóciós árat mindenképpen bevezethettek volna, mert ez az összeg kicsit borsos.

Forrás: Googe Play

Szólj hozzá