Verhetetlen áron debütált a ThiEYE Dr. X minidrón

Nagyon közkedveltek a minidrónok, hiszen akár lakáson belül is játszhatunk velük, a ThiEye pedig egy rendkívűl erős versenyzővel repült be ebbe a kategóriába.

A ThiEYE Mini Drone Dr. X egy kifejezetten kicsi drón, mivel 11 x 11 x 4.3 cm-es, súlya pedig mindössze 85 gramm. Ezzel olyan kategóriába szánták az apróságot, mint a Xiaomi Mitu, vagy a DJI Tello, csak hogy ezekre jelen esetben ráígér tudásban a kínai gyártó, ráadásul árban is alájuk ment.

A Dr. X egy Sony kamerát kapott, amely akár Full HD videót is képes rögzíteni, méghozzá 30 fps-sel, míg a vetélytársak megoldásai csak 720p-t kínálnak. 6 tengelyes giroszkóppal szerelték fel, és kapott még két szenzort is, melyből az egyik a magasság tartására szolgál, a másik pedig az adott pozíció tartásában lesz segítségünkre.

Nagyon jópofa fícsörökkel ruházták fel, melyek segítségével látványos videókat készíthetünk. Szelfi móddal is ellátták, így akár reptében lőhetjük majd az önarcképeket. Az automata fel- és leszállás is elérhető, ami nagyon jól jön majd az újonc pilótáknak, de a drón levegőbe dobásával is indíthatjuk a repülést. Jelen van a népszerű G-szenzor mód, a 360 fokos videofelvétel és egyéb nyalánkságok is.

A minidrónt ez esetben is mobilunk segítségével irányíthatjuk, és az alkalmazás elérhető Androidra (5.0+), valamint iOS-re  (8.0+) is. A csöppségben 650 mAh-s akkumulátor lapul, amely cserélhető, és nagyjából 8 perces repülést tesz lehetővé. A hatótáv is elég korrekt, mivel max. 20 méter magasság, és 50 méteres vízszintes távolság áll a specifikációjában.

A ThiEYE minidrónja jelenleg előrendelhető stádiumban van, így mindössze 59.99 dollárért rendelhetjük meg (16.800 Ft). Ez egy nagyon erős ajánlat, mellyel könnyedén maga mögé utasítja a konkurenciát. Szerencsére elérhető rá Priority Line szállítás is, így a további költségektől sem kell tartanunk. Ha szeretnél egy ilyen drónt, akkor ezen a linken rendelheted meg.

Frissítés: a GB-THTiEYE limitált kuponnal most további kedvezmény jár a drónra.

Forrás: Gearbest

 

Szólj hozzá