Vezeték nélküli fülhallgató és masszázspisztoly a mai GearBest válogatásban

A GearBest munkatársai ismét szeretnék felhívni a figyelmet két akciósan kapható termékre, ami a kínálatukban most is megtalálható. Az egyik a mindennapi stresszt oldani hivatott masszázspisztoly, míg a másik egy hallójáratba illeszkedő, vezeték nélküli fülhallgató, a Xiaomi jóvoltából.

Fascia masszázspisztoly

A készülék lényegében apróbb illetve nagyobb nyomásokat gyakorol az érintett területre, masszázsban részesítve a felhasználót. A gép nyilván nem tudja tartósan helyettesíteni a szakembert, de lehetőséget teremt arra, hogy mi magunk is tenni tudjunk valamit az ízületek és az izmok épsége érdekében. A szerkezet kiválóan használható az izommerevség es fájdalom kezelésére, javítja a ver és a nyirokkeringést, lehet vele orvosolni bizonyos sportolás közben esett sérüléseket, és úgy általában véve fokozható az egészségügyi állapot. A masinával négy különböző fejmasszázst is igénybe vehetünk, négy különböző alakban, így több testrész esetében is használható lesz az eszköz. A gépben egy erős motor dolgozik, de arra azért volt gondjuk a tervezőknek, hogy masszázspisztoly ne legyen túl hangos, működés közben elvileg mindössze 45 decibeles lehet a kibocsátott zaj mértéke. A Fascia gépe nem igényel hálózati áramforrást, a beépített 2000 mAh kapacitású aksinak köszönhetően, így simán működik 2-3 órát egyetlen feltöltéssel. Igazából lehetne még ecsetelni a készülék által biztosított lehetőségeket és funkciókat, mi inkább azt javasoljuk, a lenti linkeken tájékozódjatok. A Fascia masszázspisztoly most mindössze 31,99 dolláros áron rendelhető a GearBest webáruházából, amennyiben használjátok a GB$MUSGUN kupont. A vételár nagyjából 22 505 Ft-ot jelent magyar pénzben.

Xiaomi Haylou T6 vezeték nélküli fülhallgató

A Haylou ha esetleg valaki nem tudná, a Xiaomi érdekkörébe tartozó brand, ami okosórák és fülhallgatók gyártásával is foglalkozik, számos egyéb mellett. A T6 egy hallójáratba illeszkedő, Bluetooth 5.0 modemmel felszerelt fülhallgató, ami IPX5 minősítésnek megfelelő vízálló borítással is rendelkezik, szóval bírja az izzadás és más hasonló tevékenységek közben keletkező nedvességet, sportolni is lehet vele. AAC dekódolás, zajszűrős mikrofonok, érintésérzékeny felületekkel való irányítás, és a mellékelt töltődobozzal elérhető akár 36 órás működési idő jellemzi a készüléket, ami ideális társa lehet a sokat edző, utazó, ingázó felhasználóknak. Külön piros pont jár azért, amiért a tárolódoboz vezeték nélküli paddal is tölthető. Amennyiben használjátok a HAYLOUT16GB kupont, a fülhallgató mindössze 69,99 dolláros áron a tiétek lehet, ami magyar valutára átszámítva olyan 21 870 Ft-ot jelent. A T6 részletes ismertetője és a megrendelési lehetőségek az alábbi linkeken tekinthető meg.

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

A leírás készítése közben törekedtem a pontosságra, ám ennek ellenére előfordulhatnak tévedések és sajtóhibák, amelyekért előre is elnézést kérek.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá