Vezeték nélküli fülhallgatók akciója a Gearbesten

Az analóg zenehallgatás szerelmesei valószínűleg hatalmas bánattal konstatálják, hogy a legtöbb okostelefon gyártó újabban lefelejti a fülhallgató kimenetet készülékeiről. Nincs mit tenni, kénytelenek leszünk átszokni a vezeték nélküli megoldások alkalmazására, szerencsére már nagyon kedvező áron is kaphatóak egészen jól használható, sőt, olykor kiváló Bluetooth fülhallgatók, amelyekből most néhányat akciós áron kínál a GearBest webáruház.

Haylou GT1 Pro

Ennek a készüléknek az esetében a stílusos és modern formaterv csak egy dolog, az igazán fontos elemek az apróságok belsejében találhatóak, jelen esetben pedig olyan hardveres komponensekre kell gondolni, mint az 5. generációs Bluetooth modem, vagy a zajszűrés funkcióval ellátott duál mikrofon. Előbbinek köszönhetően a vezeték nélküli kapcsolatok hatótávja jócskán megnő, míg utóbbinak a hívások közben fogjuk észlelni jótékony hatását, hiszen beszélgető partnerünk sokkal jobban fog hallani bennünket a csökkentett háttérzajnak köszönhetően. Önmagában a fülhallgató nagyjából három és fél órányi működésre képes egyetlen feltöltéssel, viszont ha használjuk a mellékelt, töltésre is alkalmas tárolót, akkor a 26 órás üzemidő sem lehetetlen. A vezeték nélküli fülhallgató képes megidézni a párosított okostelefon virtuális asszisztensét, mindössze egy dupla kattintásra van szükség és máris igénybe vehetjük Siri, vagy a Google Asszisztens szolgálatait. Ahhoz képest, hogy mennyi mindent tud a készülék mindössze ~7920 Ft-os áron rendelhető a GearBest webáruházából, ám ha használjátok a 34Q94F71FS kupont, akkor még ezen a filléres összegen is lehet csökkenteni valamelyest. További részletek és megrendelés a lenti linkek valamelyikén!

QCY T5 TWS

Ennek a fülhallgatónak is a Bluetooth 5.0 modem a legfontosabb összetevője, amelynek köszönhetően a vételi távolság akár a kétszeresére is nőhet az előző generációs szabvánnyal ellátott eszközökhöz képest. Emellett természetesen maga a kapcsolat is jóval stabilabb, ráadásul a gyártó külön figyelmet fordított arra, hogy a késleltetés a lehető legkisebb legyen, épp ezért ezt a fülhallgatót tudjuk ajánlani a mobiljátékok elkötelezett híveinek is, mivel mindössze 65 milliszekundum a látencia. Ezúttal is kapunk zajszűrős mikrofonokat, az ergonomikus kialakítás már mondhatni szót sem érdemel, a töltődokkolóval elérhető nagyjából 25 órás üzemidő pedig nagyon korrektnek nevezhető, főleg ebben az árkategóriában. A készülék magyar valutára átszámítva nagyjából 7286 Ft-os áron rendelhető a GearBest jóvoltából.

Apple Airpods klón

Ezer meg egy dologgal lehet vádolni a cupertino Apple-t, de azt még a gyártó elkötelezett gyűlölő is kénytelenek elismerni, hogy a készülékek dizájnjának megtervezéséhez nagyon értenek, és bár az általuk piacra dobott termékek ár\érték aránya jócskán megkérdőjelezhető, szinte mindegyik ikonikus külalakkal bír. Mivel Kínában a másolás egyáltalán nem számít bűncselekménynek, sőt, a tisztelet egyik legnagyobb jele, nem csoda, ha a vállalat portékáit folyamatosan igyekeznek leutánozni az ázsiai manufaktúrák. Ez a készülék az almás gyártó vezeték nélküli fülhallgatójának szinte majdhogynem tökéletes másolata, csak nyilván jóval kedvezőbb áron. Ami viszont a filléres ára ellenére is belefért a specifikációlistába, az 5. generációs Bluetooth modem, és a kiváló üzemidőt biztosító akkumulátor, ami jelen esetben akár 24 órás működést is lehetővé tesz, ám ehhez igénybe kell venni a nem csupán a fülhallgatók tárolására de azok töltésére is szolgáló tárolót. A vezeték nélküli fülhallgató vezérlése érintésekkel történik, ami szintén sokat dob a felhasználói élményen, valóban megidézve az ihletadó szerkezetet. Az Apple Airpods hasonmása mindössze 15 842 forintnak megfelelő összegért lehet a miénk, amiért cserébe nem csupán egy formatervében de használhatóságban is az eredeti készüléket idéző fülhallgató lesz a jutalmunk. További részleteket és a megrendelési lehetőségeket az alábbi linkeken találjátok!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá