Videó, amin brutális módon bánnak el a Galaxy S8-cal

A Samsung Galaxy S8 értékesítése még mindig csak az előrendelési fázisban tart, azonban már megjelentek a töréstesztek, a kísérleti- és bemutatóvideók. Már törvényszerű, hogy minden új csúcskészülék debütálása után van, aki lelketlenül elbánik a mobillal, és megmutatja a nézőknek, hogy az a tortúrára hogyan is reagál.

Hogy hogyan reagál? Rosszul… Persze ez is készülékenként változó, hiszen jóval könnyebb “bedarálni” egy iPhone-t, mint a jó öreg Nokia 3310-et. A “What’s inside?” nevű csatorna arra esküdött fel, hogy minden olyan szörnyűséget megcsinálnak a különböző készülékekkel, amit a gazdáik csak rémálmaikban tapasztalnak, s megpróbálnak elkerülni. Íme a videó a Samsung Galaxy S8 kivégzéséről:

A videó végén láthatjuk, ahogy az akkumulátort is próbára teszik. Némileg jogos feltételezés lenne, hogy robban, azonban ahogyan a cég meg is ígérte, egy sokkal biztonságosabb készüléket kapunk. Akárhogy próbálják az aksit robbanásra bírni, nem áll kötélnek, és annak ellenére, hogy felforr és felhólyagosodik, a kigyulladást mégis elkerüli. Ez kétségkívül a céget igazolja!

Forrás: YouTube

Szólj hozzá