Videók árulkodnak a Galaxy S10 képességeiről

Dübörög a kampányidőszak, és a gyártó újabb videókkal igyekszik fokozni a várakozást, amelyen egyelőre még a készülékek sajnos nem láthatóak, ám így is fontos infókat tartalmaznak.

A rajongók valószínűleg már bekarikázták a február 20-át a naptárukban, hiszen ekkor mutatja majd be a Samsung a Galaxy S10 szériát, de addig is kaptunk némi kedvcsinálót a készülékek tulajdonságairól.

Az már régóta ismert, hogy kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval érkezik az S10, bár állítólag a legolcsóbb típusból ez kimarad. A Galaxy S10 és S10 Plus viszont biztosan megkapja majd, ahogy az a kisfilmből kiderül.

A Samsung mindig is odatette magát a fényképezés terén, és most sem lesz ez másképp. A következő videó a szelfikamerára hívja fel a figyelmet. A 10 MP-es optika állítólag 4K felbontásban is képes majd rögzíteni, ráadásul optikai képstabilizátorral is ellátták.

Az utolsó teaser a vezeték nélküli töltéshez kapcsolódik. A készülékek természetesen támogatják majd ezt, ráadásul akár 15W-os sebességre is tölthetjük majd őket ily módon. A másik érdekesség a fordított vezeték nélküli töltés, melynek segítségével majd egyszerűen a mobilra helyezve tölthetjük az ezzel kompatibilis eszközeinket.

Bár egyik sem újdonság, ennek ellenére kifejezetten hasznos fícsöröknek tűnnek, és reméljük sok hasonló extra kerül majd a Samsung Galaxy S10 szériájába.

Forrás: GSMArena

 

Szólj hozzá