Videón a Google Pixel 7a

Holnap veszi kezdetét a Google éves fejlesztői konferenciája, amelynek keretén belül számos érdekes bejelentésre lehet számítani. Érkezik a gyártó első hajlítható okostelefonja, bemutatják az Android 14-et és persze debütál a keresőóriás következő középkategóriás mobilja, a Google Pixel 7a. Nem sok maradt a képzeletnek, mivel a telefon szinte összes fontosabb jellemzője már rég kiszivárgott, ráadásul most egy részletes videón is megtekinthetjük a készüléket.

A felvétel nem holmi kedvcsináló, pár másodperces, netán perces tartalommal, ez bizony egy 16 perces kisfilm. Ráadásul egy olyan készülékről, amit még be sem mutattak a nagyérdemű előtt. A videó pikantériája az, hogy aki készítette váltig állítja, a mobilt nem a gyártó adta neki tesztelésre, hanem a saját pénzén vette. De mégis honnan?!

Amíg erre a kérdésre keressük a választ, szinte minden szögből megnézhetjük a Google Pixel 7a dizájnját. Az okostelefon teljesen sík kialakítású megjelenítővel van felszerelve, ami egy szintben van az oldalsó kerettel. A mobil összehasonlítják a Pixel 7 és Pixel 6a modellekkel is, ez a külcsín sokkal inkább idézi az előbbit, hiszen utóbbi ívelt külalakkal bír.

Az okostelefon képernyője várhatóan 6,1 colos lesz, Full HD+ felbontással, 90 Hz-es képfrissítési rátával. A hátlapi 64 megapixeles fő kamera 16 megapixeles fotókat készít pixelösszevonás révén, a másik hátoldali modul egy 13 megapixeles ultraszéles látószögű egység. A szelfikamera 13 megapixeles fényképeket készít, mozgóképet rögzíteni pedig 4K felbontásban is tud.

A Google Pixel 7a borítása alá Tensor G2 lapkakészletet kerül, amely mellé 8 GB RAM kerül az összeszerelés során. Az előzetes értesülések szerint a mobil 499 dolláros áron kerül majd forgalomba, de ez egyelőre messze nem megerősített információ. Vélhetően a holnapi bemutatón erre a fontos részletre is fény derül. Addig nézzétek meg a videót, hátha könnyebbé teszi a várakozás óráit!

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá