Videón a Realme mágneses gyorstöltése, a MagDart

Arról mér lehet tudni egy ideje, hogy a Realme hamarosan vadonatúj mágneses gyorstöltési metódust mutat be, ami erőteljesen hajaz az Apple-féle MagSafe-re. A technológia a Realme Flash nevű készülékkel fog debütálni, ha minden jól megy, a bemutatóra holnap kerülhet sor. A nagy bejelentés előtt az XDA Developers munkatársainak sikerült egy pillantást vetnie a készülékre, illetve a hozzá tartozó MagDart töltőre.

Az itt látható rövid demó magát gyorstöltést mutatja be nekünk, amely mindössze három perc alatt 18 százalékról 25 százalékra tölti fel a mobilt. A teljes töltés állítólag kevesebb, mint egy órát vesz igénybe.

Egy külön képen további részletek derülnek ki a töltési sebességről és az akkumulátor kapacitásáról, ám a pillanatkép alapján nem sokat tudunk kikövetkeztetni, kivéve talán azt, hogy az akkumulátor egy duál cellás konstrukció.

A Realme korábban már leleplezte, hogy MagDart töltőjük 4,4x olyan sebes lesz, mint az Apple MagSafe töltője, ami tehát 66 wattos teljesítményt jelenthet a gyakorlatban. Mondjuk ez jelen pillanatban mindössze nettó találgatás, így talán jobb lesz, ha megvárjuk a holnap bemutatót.

Forrás: XDA Developers

Szólj hozzá