Videón a Samsung Galaxy S10+

Mindössze egy hét van hátra a Samsung Unpacked eseményéig, amelyen végre bemutatják majd a Galaxy S10 szériát, és most egy videón láthatjuk az egyik változatot, amely rögtön egy érdekes kérdést is felvet.

A felvételt a Mobile Fun szivárogtatta ki, és a Samsung Galaxy S10 Plus látható rajta. A külső nem okoz túl nagy meglepetést, hiszen már egész pontos koncepciókat is láthattunk a mobilról, sajnos azonban van egy furcsaság, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül.

A mobilon üvegfóliát láthatunk, ám azt két helyen is kivágták. Az egyik lyuk a szelfikamera előtt található, míg a másik a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó előtt tátong. Utóbbi nagyon fura látványt nyújt, és sajnos megerősíteni látszik egy korábbi pletykát is.

Még januárban olvashattunk egy olyan problémáról, miszerint a Galaxy S10 szériában debütáló ultraszónikus szenzor nem működik megfelelően a kijelzőre felhelyezett üvegfólián keresztül. A videó alapján tényleg ez lehet a helyzet, és ezek szerint egy kivágással próbálják meg elkerülni a kellemetlenséget.

Érdemes persze megvárni az első teszteket, mert még az is elképzelhető, hogy csak a vastagabb fóliákkal lesz gond. Egyes hírek szerint egyébként a Galaxy S10 készülékeket már eleve kijelzővédő fóliával szállítják majd. Kíváncsian várjuk, hogy valóban így lesz-e, illetve hogy ez a típus is tartalmaz-e majd kivágást az azonosításért felelős szenzornak. Egy hét múlva kiderül!

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá