Videón a Samsung Galaxy Z Flip

Nagyon izgalmas készüléknek ígérkezik a Samsung Galaxy Z Flip, amiről már eddig is lehetett látni rendereket, fotókat, meg azért kitudódott már róla ez-az, de végre egy videón is meg lehet csodálni a flexibilis kijelzővel rendelkező, és a kagylómobilok hőskorát idéző prémium kategóriás okostelefont.

A most kiszivárgott videó nem valami hosszú, mindössze 19 másodperces, a közzétevője pedig Ben Geskin volt, aki már elég sokat dolgozott azért, hogy a hamarosan bemutatásra kerülő Samsung csúcstelefonokról minden kiderüljön azok leleplezése előtt. Szóval mit is látni ezen a felvételen? Tökéletesen kivehető a telefon alig egy hüvelykes értesítési panele, és a duál 12 megapixeles kamerarendszer is. A készülék külső felülete eléggé tükröződő, a színe pedig a lila és a pink között váltakozik, attól függően milyen szögben esik rá a fény.

Aztán persze jön az igazi mágia, a videó készítője kinyitja a telefont, és szemlátomást könnyen végrehajtható ez a bravúr, majd feltárul a mobil 6,7 colos Infinity Flex képernyője, amelynek 22:9 képaránya van.

Aztán persze jön az igazi mágia, a videó készítője kinyitja a telefont, és szemlátomást könnyen végrehajtható ez a bravúr, majd feltárul a mobil 6,7 colos Infinity Flex képernyője, amelynek 22:9 képaránya van.

Egy pillanatra azt a részt is látni, ahol a készülék hajlik, igen van egy kis kidudorodás, de fehér háttér mellett már nem is észrevehető. Azt is ki lehet szúrni, hogy a mobil nem teljesen záródik össze becsukott állapotban, és a zsanérnál van egy kis hézag.

Természetesen a Samsung felől nem igazolta senki ennek a videónak a hitelességét, szóval nem egyelőre nem érdemes mérget venni annak autentikusságára.

A Samsung Galaxy Z Flip közben megjárta köreit a GeekBench nevű szintetikus tesztalkalmazásnál is, ahol SM-F700N modellszámmal tűnt fel a hajlítható készülék. A telefon 618 pontot szerzett az egymagos mérések során, míg 2421 pontot a többmagos terhelés közben. Nem kell nagyon agyalni, milyen processzor dolgozott a tesztek során a mobil belsejében, ugyanis az adatlapon egyértelműen látható, hogy a prototípusban Qualcomm Snapdragon 855+ lapkakészlet, valamint 8 GB RAM teljesített szolgálatot. A tesztelésre küldött készülék Android 10 operációs rendszert futtatott. Ha minden jól megy a Samsung Galaxy Z Flip a Galaxy S20 telefonokkal fog debütálni február 22-én.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá