Videón a Samsung Galaxy Z Fold 6 prototípusa

Talán még meg sem száradt rendesen a tinta a Samsung Galaxy Fold 5 mobilok dobozain, de máris elkezdtek szivárogni az érdekességek a következő generációról. Az ismert és megbízható tippeket szállító bennfentes, Ice Universe közzétett egy rövid videót és néhány képet a Galaxy Z Fold 6 prototípusáról, és ha hihetünk a szemünknek, sok mindent fognak újragondolni a jövőre érkező készüléken.

Elöljáróban annyit, hogy a készülék szemlátomást lapos külső képernyővel lesz felszerelve, mint ahogyan a korábbi szóbeszédek állították a Samsung Galaxy S24 Ultra kapcsán. Ice Universe úgy véli, hogy a hajlítható telefon fedőképernyője ugyanazt a középső keretet fogja kapni, mint a Galaxy S24 Ultra, ráadásul a képarány is egyezni fog. Mint a videón is látható, a Galaxy Z Fold 6 vékonyabb kijelző körüli kávákkal bírhat majd.

Ha a Fold mobil külső kijelzője az Ultra modelléhez hasonul, talán nem hátrányos megemlíteni, hogy mire érdemes számítani annak kijelzője kapcsán. A Samsung Galaxy S24 Ultra állítólag 6,78 hüvelykes QHD+ felbontású AMOLED képernyővel lesz felszerelve, amely 19,5:9 képaránnyal fog rendelkezni, maximális fényereje pedig elérheti a 2500 nitet is. A soron következő Ultra modell a hírek szerint némileg szélesebb lesz, mint a jelenlegi kiadás, 78,1 helyett 79 mm-re lehet számítani.

Egy gondolat erejéig térjünk vissza a videóban és képeken látható Samsung Galaxy Z Fold 6-hoz! Nagyjából egy év van hátra a hajlítható okostelefon debütálásáig, vagyis a fejlesztés ilyen korai szakaszában egy adott készüléknek simán lehet több prototípusa is, és mi lehet most csak az egyiket láttuk a sok közül. Így aztán a végleges változat még bőven eltérhet attól, amit itt látunk.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá