Videón a Xiaomi 13T

A Xiaomi háza táján most minden a Redmi K60 Ultra körül pörög, ami a hírek szerint megjelenik a globális piacokon is mint Xiaomi 13T Pro. A széria két készüléke közül nemrég valaki az alapmodellt, vagyis a Xiaomi 13T-t kézbe vette és levideózta.

A Guatemalai Köztársaságban rögzített spanyol nyelvű videóban tehát a Xiaomi 13T látható, amelynek dizájnja lényegében megegyezik a Redmi K60 Ultra formatervével, annyi a különbség, hogy a Redmi logó helyett Xiaomi embléma látható a telefon hátoldalán. Az 50 megapixeles hátlapi kamerán nincs Leica márkajelzés, de az hiányzott a Redmi márkájú mobilról is.

Az okostelefon zöld és fekete árnyalatokban lesz kapható, és ha megőriz valamit a K60 Ultra jellemzőiből, akkor várhatóan 8 megapixeles ultraszéles látószögű, és egy 2 megapixel makró szenzor társul be az a már említett elsődleges képrögzítő mellé. A szelfikamera 20 megapixeles fotókat készíthet.

Az előbbi gondolatmenetet követve a készülék 66,7 hüvelykes OLED kijelzőt kaphat, amelyen 2712 x 1220 pixel sorakozhat, a képfrissítési ráta pedig 144 Hz-es lehet. Az okostelefon energiaellátását 5000 mAh-s akkumulátor biztosíthatja, ami támogatni fogja a 120 wattos vezeték nélküli töltést.

A Xiaomi 13T belsejében MediaTek Dimensity 9200+ lapkakészlet teljesíthet szolgálatot. A Xiaomi 13T széria hivatalos leleplezésére valamikor szeptember végén kerülhet sor.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá